ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΚΟΡΒΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

Η Τουρκία μετά τους "πρόσφυγες" επιστρατεύει και το Πακιστάν στον πόλεμο που έχει κηρύξει κατά της Ευρώπης. Μια κορβέτα του πακιστανικού πολεμικού ναυτικού με υψωμένη μια τεράστια τουρκική σημαία, βρίσκεται ήδη στο Αιγαίο σε μια νέα επίδειξη ισχύος της Τουρκίας προς την Ευρώπη 



Η κορβέτα σύμφωνα με πληροφορίες εισήλθε στα Δαρδανέλια στις 07.30 από τη θάλασσα του Μαρμαρά εισήλθε στο Αιγαίο πέλαγος στις 09.30 .

Πακιστανοί αξιωματικοί είχαν τοποθετήσει επιδεικτικά μια μεγάλη τουρκική σημαία την οποία διατηρεί το πλοίο κατά την πλεύση του στο Αιγαίο.

Το τουρκικό σχέδιο που  ετοιμάζεται πυρετωδώς έχει στόχο τη δημιουργία ενός αμυντικού άξονα στην περιοχή της Α.Μεσογείου απέναντι σε (Ελλάδα-Αίγυπτο-Κύπρο) με χώρες που έχουν την ίδια θρησκεία και κυρίως συμφέροντα.

Το Πακιστάν φαίνεται ότι θα είναι η δεύτερη χώρα σε αυτό το σχέδιο, καθώς Άγκυρα και Ισλαμπαμπάντ ετοιμάζουν μόνιμη παρουσία μονάδων επιφανείας και αεροσκαφών του πακιστανικού ΠΝ στην τουρκική επιχείρηση “Ασπίδα της Μεσογείου”, με την οποία ο Ερντογάν ευελπιστεί να υφαρπάξει θαλάσσια οικόπεδα από Ελλάδα και λοιπές χώρες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πολύ σύντομα θα εμφανιστούν πακιστανικά πολεμικά πλοία και στα Κατεχόμενα, όπου οι Τούρκοι θέλουν να κατασκευάσουν ναυτική βάση.

Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ