ΣΤΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΑ ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ

Δωρεάν μαθήματα σε ανήλικα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα παραδίδει το Κολλέγιο Αθηνών κάθε εβδομάδα στο πλαίσιο του προγράμματος Home Project 


Η είδηση έγινε γνωστή μέσω της ανακοίνωσης που εξέδωσε το Κολλέγιο Αθηνών προκειμένου να αιτιολογήσει τον φιλικό αγώνα μπάσκετ, που διοργανώθηκε την Παρασκευή 19 Απριλίου 2019, στις εγκαταστάσεις του σχολείου μεταξύ μαθητών του σχολείου και μικρών ασυνόδευτων προσφυγόπουλων.

Στη σχετική ανακοίνωση που έχει εκδώσει το Κολλέγιο Αθηνών, αναφέρει:

Αθήνα 17 Φεβρουαρίου

Προς κάθε ενδιαφερόμενο

Το Κολλέγιο Αθηνών, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με το Home Project προσφέρει κάθε εβδομάδα μαθήματα σε ασυνόδευτα προσφυγόπουλα. 
Την Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019, πραγματοποιήθηκε φιλικός αγώνας μπάσκετ στο Κολλέγιο μεταξύ μικρών προσφύγων και μαθητών του Κολλεγίου, κατά τη διάρκεια του οποίου η Δάφνη Μητσοτάκη και άλλοι/ες μαθητές/μαθήτριες οργάνωσαν την διάθεση μπλούζας τύπου T-shirt, προς ενίσχυση των σκοπών του Home Project.

Το Κολλέγιο Αθηνών ενθαρρύνει τους/τις μαθητές/τριές του να είναι ενεργοί στην κοινωνία των πολιτών και υποστηρίζει κάθε πρωτοβουλία τους προς αυτή την κατεύθυνση. Για τον λόγο αυτό, επιστρέψαμε την διεξαγωγή των δραστηριοτήτων της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας (φιλικός αγώνας μπάσκετ), την Παρασκευή 19 Απριλίου 2019, στις εγκαταστάσεις του σχολείου μας.




Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ