Η ΓΙΑΝΝΑ ΑΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1821

Η Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη επικεφαλής της επιτροπής «Ελλάδα 2021» παρουσίασε το λογότυπο της επιτροπής την Παρασκευή.



Το λογότυπο για την επέτειο των 200 ετών από την κήρυξη του Ελληνικού Αγώνα Ανεξαρτησίας το 1821 δείχνει μια κορδέλα που σχηματίζει τον αριθμό «2» που ρέει μέσα από το «1», στέκεται για το κατάληξη -21 του 1821-20121.

Ο σχεδιασμός σε μορφή εταιρικού brand, ξενίζει, καθώς το λογότυπο δεν φέρει κανέναν συμβολισμό που να παραπέμπει στο έθνος, και την ελληνική επανάσταση για την οποία και φτιάχτηκε, ενώ τα σχόλια στα social είναι άκρως επικριτικά  

Σε ένα βίντεο που γυρίστηκε στο Μουσείο της Ακρόπολης, η πρόεδρος της επιτροπής Γιάννα Αγγελοπούλου - Δασκαλάκη, λέει ότι η επέτειος "δεν είναι απλώς ιστορία, αλλά μια μεγάλη ευκαιρία να ξεφύγουμε από την καθημερινή πραγματικότητα, να γιορτάζουμε - όπως γνωρίζουν οι Έλληνες καλύτερα - βρισκόμαστε και αποφασίζουμε πού θέλουμε να πάμε ».

"Εχουμε διαφορετικές μνήμες, ζωές και όνειρα, όλοι μας όμως απαρτίζουμε την Ελλάδα» σημείωσε η κ. Αγγελοπούλου, παρουσιάζοντας το λογότυπο.

Με την ανακοίνωση, ενεργοποιήθηκαν και οι ακόλουθοι σύνδεσμοι για το έργο της επιτροπής:

- Επίσημη σελίδα "Ελλάδα 2021", στη διεύθυνση http://www.greece2021.gr
- Twitter, https://twitter.com/Greece_2021
- Facebook, https://www.facebook.com/Greece2021/
- Instagram, https://www.instagram.com/greece2021/ και
- το κανάλι YouTube "Greece2021"








Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ