ΓΙΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ Ο ΕΝΑΣ ΝΤΑΗΣ ΤΟΥ 1ου ΓΕΛ ΒΥΡΩΝΑ - 2 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟΒΟΛΗ Η ΤΙΜΩΡΙΑ !...

Για περιστατικό πρωτοφανούς βιαιότητας έκανε λόγο η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, μιλώντας στον ΑΝΤ1 για τον ξυλοδαρμό 17χρονου μαθητή, από συμμαθητές του, σε σχολείο του Βύρωνα.


Η κυρία Κεραμέως, επισκέφθηκε το σχολείο και συνομίλησε με καθηγητές, αλλά και με τους γονείς του άτυχου 17χρονου, που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στην προσπάθειά του να προστατεύσει την αδελφή του από bullying.

«Τέτοια περιστατικά δεν έχουν καμιά θέση στα σχολεία» τόνισε η κυρία Κεραμέως, η οποία επιβεβαίωσε την παρουσία καθηγητών μπροστά στο περιστατικό ξυλοδαρμού...

Επιβεβαίωσε ακόμα ότι ο ένας εκ των δραστών είναι γιος καθηγήτριας του ίδιου σχολείου και τιμωρήθηκε με δύο ημέρες αποβολή (!!!…).

Όσο για τη selfie που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, μέσα από το αστυνομικό τμήμα, που οδηγήθηκαν οι νταήδες μαθητές του 1ου ΓΕΛ Βύρωνα, , η υπουργός είπε ότι πρόκειται για παλιό περιστατικό.



Η φωτογραφία -στην οποία απεικονίζονται τέσσερα άτομα- συνοδεύεται από τη λεζάντα «τα αδέρφια μου δεν μασάνε π***άνες».

Ο δικηγόρος της οικογένειας του 17χρονου μαθητή που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού εντός του σχολείου του στον Βύρωνα Γιάννης Καλαϊτζίδης μιλώντας στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα  αποκάλυψε ότι το περιστατικό συνέβη ενώ ήταν παρόντες και οι καθηγητές του σχολείου. «Το παιδί παραλίγο να χάσει το φως του. Τα χτυπήματα δεν έγιναν με γυμνά χέρια αλλά με αιχμηρά αντικείμενα, κάτι που δείχνει ακραία παραβατική συμπεριφορά» είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος . Παράλληλα ανέφερε ότι σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής μαρτυρίες και τα στοιχεία, φαίνεται πως ο άγριος ξυλοδαρμός έγινε από μαθητές της Γ’ γυμνασίου, ενώ δεν αποκλείεται ανάμεσα στους 17 που έδειραν αλύπητα τον 17χρονο να ήταν και εξωσχολικοί.  


Η κυρία Κεραμέως πρόσθεσε τέλος ότι το υπουργείο θα θεσμοθετήσει τον «δάσκαλο εμπιστοσύνης» για τέτοιου είδους συμβάντα.

Την ίδια ώρα, δημοσιογράφος καταγγέλλει στον ΑΝΤ1 ότι απειλείται από τους νεαρούς που ξυλοκόπησαν τον 17χρονο μαθητή στον Βύρωνα.




Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ