MEGXIT - ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΓΙΑ HARRY ΚΑΙ MEGHAN


Σε μια έκτακτη δήλωση προχώρησε η Βασίλισσα Ελισάβετ μετά από τη συνάντηση κορυφής στο Sandringham σήμερα το απόγευμα, σχετικά με την επιθυμία του Harry και της Meghan Markle να απομακρυνθούν από τη Βρετανία και να εγκατασταθούν στον Καναδά





Η βασίλισσα δήλωσε την επιθυμία της να παραμείνει ο  Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν κοντά στη βασιλική οικογένεια

Μετά από τη συνάντηση κορυφής της βασιλικής οικογένειας στο Sandringham, η ίδια η βασίλισσα εξέδωσε δήλωση λέγοντας ότι υπάρχουν «περίπλοκα πράγματα για την οικογένειά της να επιλύσουν» σχετικά με τον δούκα και τη δούκισσα του Sussex

Η βασίλισσα είπε ότι το παλάτι του Μπάκιγχαμ "υποστηρίζει" την απόφαση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μάρκλ να απομακρυνθούν από τη βασιλική ζωή - αλλά θα προτιμούσε να παραμείνουν.

Η βασίλισσα λέει ότι η ίδια και η οικογένειά της είναι "εντελώς υποστηρικτικές" της απόφασης του ζευγαριού να δημιουργήσει μια νέα ζωή, προσθέτοντας ότι οι βασιλείς συμφώνησαν σε μια "μεταβατική περίοδο" για να υποστηρίξουν την επιθυμία τους να μοιράσουν το χρόνο τους μεταξύ Βρετανίας και Καναδά.

Στην άνευ προηγουμένου συγκέντρωση στο κτήμα της βασίλισσας στο Norfolk παραβρέθηκαν  ο 35χρονος δούκας του Sussex Χάρι, η γιαγιά του η βασίλισσα 93 ετών, ο Charles  71 ετών και ο πρίγκηπας William 37 ετών.

Ήταν η πρώτη φορά που ο Χάρι είχε έρθει αντιμέτωποι μαζί τους από την ανακοίνωση του Stephen και του Meghan Markle την περασμένη εβδομάδα που έπληξε το παλάτι του Μπάκιγχαμ

Σύμφωνα με μια βασιλική πηγή δήλωσε ότι ήταν πιθανό να συμμετείχε και η Μέγκαν στις συνομιλίες  μέσω τηλεφώνου.

Η πλήρης δήλωση της Βασίλισσας

"Σήμερα η οικογένειά μου είχε πολύ εποικοδομητικές συζητήσεις για το μέλλον του εγγονού μου και της οικογένειάς του.

"Η οικογένειά μου και εγώ υποστηρίζουμε πλήρως την επιθυμία του Harry και της Meghan να δημιουργήσουν μια νέα ζωή ως νέα οικογένεια.

«Αν και θα προτιμούσαμε να παραμείνουν μέλη της Βασιλικής Οικογένειας με πλήρες ωράριο, σεβόμαστε και κατανοούμε την επιθυμία τους να ζήσουν μια πιο ανεξάρτητη ζωή ως οικογένεια ενώ θα παραμείνουν ένα πολύτιμο κομμάτι της οικογένειάς μου.

"Ως εκ τούτου, έχει συμφωνηθεί ότι θα υπάρξει μια περίοδος μετάβασης στην οποία οι Sussexes θα περάσουν χρόνο στον Καναδά και το Ηνωμένο Βασίλειο.

"Πρόκειται για σύνθετα θέματα για την επίλυση της οικογένειάς μου και πρέπει να γίνουν ακόμα περισσότερα πράγματα, αλλά ζήτησα να ληφθούν τελικές αποφάσεις τις επόμενες ημέρες".



Οικογενειακό συμβούλιο για Harry-Meghan στο Backingham

Harry και Meghan εγκαταλείπουν την πριγκιπική ζωή







Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ