ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ HARY ΚΑΙ MEGHAN ΣΤΟ BACKINGHAM


Η Βασίλισσα Ελισάβετ Β 'θα διοργανώσει οικογενειακή συνάντηση με τον πρίγκηπα Χάρι σήμερα Δευτέρα 13-1  σε μια προσπάθεια επίλυσης της κρίσης που προκάλεσε η αναγγελία της βόμβας ότι ο ίδιος και η σύζυγός του Meghan αποχωρούν από τη βασιλική οικογένεια.



Στο οικογεναιακό συμβούλιο θα παρευρίσκονται επίσης, ο πατέρας του Χάρρυ, ο πρίγκιπας Κάρολος και ο αδελφός του Πρίγκιπας Γουίλιαμ, με τον οποίο έχει τεταμένες σχέσεις  Η συνάντηση θα γίνει στο ιδιωτικό  συγκρότημα της βασίλισσας Sandringham στην ανατολική Αγγλία.

Η Meghan θα συμμετάσχει στη συνάντηση μέσω τηλεδιάσκεψης από τον Καναδά, καθώς προσπαθούν να επεξεργαστούν τα "επόμενα βήματα" προς έναν συμβιβασμό και να εξουδετερώσουν την αυξανόμενη κρίση.

Τα θέματα για συζήτηση περιλαμβάνουν πόσα χρήματα θα πάρει το ζευγάρι από το ακίνητο του Charles, τους τίτλους του HRH και τις εμπορικές συναλλαγές που μπορεί να χτυπήσουν, σύμφωνα με τους Sunday Times.

Ο Χάρι, η Μέγκαν και ο γιος τους Archie πέρασαν τα Χριστούγεννα στον Καναδά, με την Αμερικανίδα πρώην ηθοποιό να επιστρέφει εκεί αυτήν την εβδομάδα.

Η βασίλισσα την Πέμπτη ζήτησε από το προσωπικό να συνεργαστεί με το ζευγάρι για να βρει επειγόντως μια "εφαρμόσιμη λύση" που να λαμβάνει υπόψη τα αιτήματά τους για περισσότερη ελευθερία.

Αρκετά καναδικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι η Meghan επέστρεψε στο νησί του Βανκούβερ από την ακτή του Ειρηνικού της χώρας, όπου η οικογένεια πέρασε τις διακοπές στο τέλος του έτους και όπου το μωρό Archie είχε παραμείνει με την νταντά του.

Οι ανώτεροι βασιλιάδες τραυματίστηκαν από την ανακοίνωση της Τετάρτης ότι ο δούκας και η δούκισσα του Sussex ήθελαν να αναζητήσουν έναν "προοδευτικό νέο ρόλο" και να μοιράσουν το χρόνο τους ανάμεσα στη Βρετανία και τη Βόρεια Αμερική.

Το γραφείο της Βασίλισσας εξέδωσε το ίδιο βράδυ μια απότομη δήλωση, λέγοντας ότι υπήρχαν «περίπλοκα ζητήματα που θα χρειαστούν χρόνο για να εργαστούν».

Ο Χάρι και η Μέγκαν δήλωσαν ότι επιθυμούν να συνεχίσουν να "υποστηρίζουν πλήρως" τη βασίλισσα και να "συνεργαστούν" με τους ανώτερους βασιλείς.

Θέλουν επίσης να διατηρήσουν το σπίτι τους στο κτήμα της βασίλισσας Windsor Castle ως βρετανική βάση τους, με στόχο να γίνουν οικονομικά ανεξάρτητοι.

Αλλά η επιθυμία τους να ζήσουν ταυτόχρονα ως μέλη της μοναρχίας αλλά και ως ιδιώτες,  περιγράφηκε ως ένα "τοξικό μίγμα" από τον David McClure, έναν ερευνητή στα βασιλικά οικονομικά.

"Η ιστορία των senior royals που ταυτόχρονα δραστηριοποιούνται εμπορικά, κερδίζοντας χρήματα - είναι ένα τοξικό μίγμα. Και δεν έχει δουλέψει καλά στο παρελθόν », δήλωσε στην Ένωση Τύπου.

"Πώς μπορείς να είσαι μισός-μισός εξι μέρες της εβδομάδας να εκτελείς δημόσια καθήκοντα και το άλλο μισό να κερδίσεις το δικό σου εισόδημα με τηλεόραση, διαλέξεις, βιβλία; Είναι γεμάτη από κινδύνους. "

Ο νεότερος πρίγκιπας, ο οποίος αγωνίστηκε με το ρόλο του, πέρυσι αποκάλυψε ότι έχει απογοητευθεί με τον αδελφό του, ο οποίος ως δεύτερος στην γραμμή του θρόνου ακολουθεί όλο και περισσότερο μια διαφορετική πορεία.

Ο Χάρι ήταν ανοικτός για τα θέματα ψυχικής υγείας του και ο ίδιος και η Μέγκαν πέρυσι παραδέχτηκαν ότι αγωνίζονται με το επίκεντρο μετά το γάμο τους στο Windsor Castle τον Μάιο του 2018 και τη γέννηση του Archie ένα χρόνο αργότερα.

Το ζευγάρι έχει επίσης αντιμετωπίσει τα αρνητικά σχόλια του τύπου,  μερικά από τα οποία ο Χάρις θεωρεί ότι ήταν ρατσιστικά - υπό το πρίσμα της διαχρονικής κληρονομιάς της Meghan.



Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ