GUCCI - ΟΧΙ ΣΤΗΝ "ΤΟΞΙΚΗ ΑΡΡΕΝΩΠΟΤΗΤΑ"

Σίγουρα δεν είναι η πρώτη φορά που γινόμαστε θεατές της προβολής από μεγάλες κυρίως εταιρείες, ενός είδους life style που επιχειρεί να εκφυλίσει την εικόνα του  σύγχρονου ανθρώπου στοχεύοντας κυρίως στην επιρρέπεια των νέων. 


Στο πλαίσιο αυτό και το mens fashion show του οίκου Gucci, με μια κολεξιόν που διαγράφει όπως υποστηρίζει τον δυϊσμό αρσενικού-θηλυκού και παρουσίασε στο Μιλάνο ο διευθυντής δημιουργικού του οίκου Gucci, Αλεσάντρο Μικέλε. 

Η εφετινή χρονιά μάλιστα, σηματοδοτεί πέντε χρόνια του Μικέλε στο τιμόνι του ιταλικού οίκου. 

Το show της ανδρικής κολεξιόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2020 έλαβε χώρα στο Palazzo delle Scintille, σε χώρο όπου οι επισκέπτες βάδισαν σε μια καλυμμένη με άμμο αρένα, στο κέντρο της οποίας αιωρείτο δυσοίωνα ένα εκκρεμές - γιατί άραγε ?.. 




Υπό τους ήχους της βερσιόν της Μέριλιν Μάνσον της επιτυχίας των Eurythmics «Sweet Dreams» και του «Second Waltz» του André Rieu, παρήλασαν άνδρες με μπέιμπι ντολ φορέματα και μπατίκ του θρυλικού λονδρέζικου πολυκαταστήματος Liberty και φυσικά τις κλασικές τσάντες του οίκου Gucci, τζάκετ και φορέματα. 




Τα μπέιμπι ντολ φορέματα «ζευγάρωναν» με σκισμένα τζιν και γκρίζα παντελόνια, χνουδωτά μπλε και ροζ πουλόβερ και κάποια φανταχτερά κοστούμια. 




Ο ίδιος ο Μικέλε εξήγησε πως αυτή τη σεζόν σκεφτόταν ένα ευγενικό, φιλόστοργο «άνδρα-μωρό» ο οποίος δεν είχε χρόνο...  για τοξική αρρενωπότητα... 






Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ