4 ΦΟΡΕΣ ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΙ 49 ΕΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΠΑΣΣΑΡΗ

Τέσσερις φορές ισόβια και επιπλέον 49 έτη επιβλήθηκε στον Κώστα Πάσσαρη για τέσσερις ανθρωποκτονίες, επτά απόπειρες ανθρωποκτονιών και τρεις ληστείες από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας.


Το δικαστήριο απέρριψε τα ελαφρυντικά που ζήτησε η πλευρά του κατηγορουμένου, που συνεχίζει να παραμένει κρατούμενος στις φυλακές της Ρουμανίας.

Επίσης δεν έκανε δεκτό το αίτημα της πολιτικής αγωγής να διαβιβαστεί η δικογραφία στον εισαγγελέα προκειμένου να διερευνηθεί περαιτέρω, ποιος ήταν εκείνος που προμήθευσε το όπλο στον κατηγορούμενο, με το οποίο σκότωσε τους αστυνομικούς στο Γενικό κρατικό Νοσοκομείο της Αθήνας.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο κατηγορούμενος τέλεσε τις πράξεις» τόνισε η εισαγγελέας της έδρας, πεπεισμένη πως ο κατηγορούμενος, που κρατείται στις φυλακές της Ρουμανίας, είχε οργανωμένο σχέδιο για να αποδράσει από το νοσοκομείο «Γεννηματάς» τον Φεβρουάριο του 2001 σκοτώνοντας τους δύο αστυνομικούς Δημήτρη Αλεβιζόπουλο και Αθανάσιο Δρακόπουλο ενώ τραυμάτισε σοβαρά τον σωφρονιστικό υπάλληλο Ανδρέα Φυσέκη.


Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ