ERDOGAN - "ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ"

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Ρετζέπ Ταγγίπ Ερντογάν ευχήθηκε καλά Χριστούγεννα σε όλο τον Χριστιανικό κόσμο.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξεδόθη από την Διεύθυνση Επικοινωνίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέδωσε ευχετήριο μήνυμα με αφορμή την Γιορτή των Χριστουγέννων.

Ο Ερντογάν το μήνυμα του ανέφερε τα εξής:

«Με το απόθεμα και την έμπνευση που αποκτήσαμε από τη βαθιά ριζωμένη ιστορία μας, αποδίδουμε μεγάλη σημασία στη δυνατότητα όλοι οι πολίτες μας χωρίς διάκριση καταγωγής, εθνικότητας, δόγματος, πίστης να ζουν ελεύθερα τον πολιτισμό, την θρησκεία και τις παραδόσεις τους.

Εκλαμβάνουμε τις διαφορετικότητες ως πλούτο. Προχωράμε προς το μέλλον με την συνείδηση πως η ανεκτικότητα, ο σεβασμός και η δικαιοσύνη είναι το θεμέλιο της ενότητας και της ομόνοιας μας. Παραμένουμε αποφασισμένοι να οικοδομήσομε ένα κοινό μέλλον σε αυτή την γεωγραφική περιοχή συνυπάρχοντας ειρηνικά.   

Εύχομαι η Γιορτή των Χριστουγέννων που γιορτάζουν σύμφωνα με την πίστη τους οι Χριστιανοί πολίτες μας που ανήκουν σε διάφορα δόγματα, παραδόσεις και εκκλησίες, να αποτελέσει αφορμή για την ανάπτυξη του κλίματος αλληλεγγύης και ανοχής. Εύχομαι καλά Χριστούγεννα σε όλο τον Χριστιανικό κόσμο και κυρίως τους Χριστιανούς πολίτες μας». 

  

Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ