ΑΝ Ο SANTA CLAUS ΗΤΑΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ...

"Αν ο Santa Claus ήταν σοσιαλιστής, θα έφερνε δώρα τόσο γρήγορα όσο τα περισσότερα σοσιαλιστικά έθνη  παρέχουν βασικές κυβερνητικές υπηρεσίες - πράγμα που σημαίνει ότι πιθανότατα θα παίρνατε τα δώρα σας κάποια στιγμή το επόμενο καλοκαίρι".



Αν λοιπόν ο Σάντα ήταν σοσιαλιστής, 

Στην πραγματικότητα, ο Sanda δεν θα ήταν πλέον άνδρας αλλά πιθανότατα θα ήταν θηλυκού ή ουδετέρου φύλου. Όλες οι αναφορές σε αυτόν ή στις ιστορίες του για τον Santa Claus θα είχαν αφαιρεθεί έτσι ώστε να μην προσβάλλουν κανέναν. 
Δεν θα είχε πλέον λευκά μαλλιά και γενειάδα, και δεν θα ήθελε να μπερδευτεί με ένα μπούμερ.

Τα δώρα θα δίνονταν ανεξάρτητα από το αν κάποιος ήταν άτακτος ή ωραίος. 
Δεν θα λαμβανόταν υπόψη το πνεύμα των Χριστουγέννων ή η ηθική της εργασίας. 
Δεν θα πείραζε κανέναν αν πιστεύατε στον Άγιο Βασίλη ή όχι, όλοι θα έπαιρναν το ίδιο δώρο και περίπου οι μισοί από εμάς θα πληρώνουν για τα δώρα όλων των άλλων. 
Ξεχάστε τη φιλανθρωπία. Ο Σάντα θα είχε μια άνετη κυβερνητική δουλειά και πολλοί από εμάς θα πλήρωναν πολύ υψηλότερους φόρους για να καλύψουμε το κόστος όλων των δώρων που δίδονται κάθε χρόνο.

Τι θα γινόταν με τα δώρα

θα πήγαινε να παραδίδει δώρα τόσο γρήγορα όσο τα περισσότερα σοσιαλιστικά έθνη θα πήγαιναν για να παρέχουν βασικές κυβερνητικές υπηρεσίες - πράγμα που σημαίνει ότι πιθανότατα θα έπαιρνες τα δώρα σου κάποια στιγμή το επόμενο καλοκαίρι. 

Σαφώς, αυτός και οι βοηθοί του δεν θα εργάζονταν σε διακοπές - ακόμη και ενάμισι χρόνο - και σίγουρα όχι αν δεν είχε διευκρινιστεί στη σύμβασή τους. 

Έτσι μπορείτε να φιλήσετε παραμονή Χριστουγέννων.

Οι βοηθοί του Σάντα θα έπαυαν να ονομάζονται κάθετα αμφισβητούμενοι και μοναδικοί. Όλες οι αναφορές σε "ξωτικά" θα χαρακτηρίζονται ως μη ευαίσθητοι. Όσοι χρησιμοποίούσαν αυτή τη γλώσσα θα αποκλείονταν.

Ο Ρούντολφ και οι άλλοι τάρανδοι θα απαγορευτούν κατά την επόμενη δεκαετία υπό τη σοσιαλιστική Πράσινη Νέα Συμφωνία. Όπως οι αγελάδες, περνούν το φυσικό αέριο, και το σχέδιο των δημοκρατικών σοσιαλιστών θα εξαλείψει όλα αυτά τα ζώα τα οποία εξαπατούν.

Ενώ βρίσκονται σε αυτό, πιθανότατα θα απαλλαγούν από το έλκηθρο του Σάντα. Χωρίς ταράνδους, θα χρειαζόταν καύσιμο τζετ και αυτό είναι απαγορευτικό, σύμφωνα με το Green New Deal. 
Αντ 'αυτού, οι άνθρωποι θα λάμβαναν δώρα μόνο αν ζούσαν σε μια ελαφριά σιδηροδρομική γραμμή (είδος σκληρού για να βγείτε από τον Βόρειο Πόλο και πέρα ​​από τον Αρκτικό Ωκεανό).

Η είσοδος στα σπίτια για να παραδώσει τα δώρα θα ήταν επίσης πιο σκληρή καθώς οι καμινάδες θα απαγορευτούν κάτω από ένα Σοσιαλιστικό Σάντα. Δεν θα μπορούσαν να καούν ορυκτά καύσιμα ή ξύλο που κόπηκαν από δέντρα.
Τα φώτα των Χριστουγέννων θα απαγορευτούν επίσης επειδή χρησιμοποιούν πάρα πολύ ηλεκτρισμό.

Αν ο Σάντα ήταν σοσιαλιστής, θα ήταν μάλλον αρκετά μικρότερος. 
Στη Βενεζουέλα, ο μέσος πολίτης έχασε 20 λίρες λόγω υποσιτισμού και στέρησης. 
Ο Μεγάλος Έλληνας στο κόκκινο κοστούμι θα χρειαστεί πιθανότατα μια πιο λεπτή στολή στο μέλλον.

Τα χριστουγεννιάτικα δέντρα θα ονομάζονται δέντρα διακοπών - ή απλά δέντρα. 
Και οι άνθρωποι δεν θα μπορούσαν να τα βάλουν στα σπίτια τους, διότι αυτό θα απαιτούσε την αποκοπή τους. 
Τα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια θα απαγορευτούν καθώς οι περισσότεροι, άμεσα ή έμμεσα, γιορτάζουν τη γέννηση του Χριστού που δεν είναι πολιτικά σωστή.

Το να ξέρει πότε κοιμάσαι, ξέρει πότε είσαι ξύπνιος» θα έχει ένα νέο νόημα σε μια σοσιαλιστική κοινωνία. 
Οι βοηθοί του Santa,  θα χρησιμοποιούν εξοπλισμό επιτήρησης υψηλού επιπέδου για τον εντοπισμό δυνητικών αντιδράσεων. Η κυβέρνηση θα παρακολουθήσει ό, τι κάνουμε, όπου θα πάμε και θα προσπαθήσουμε να ρυθμίσουμε ό, τι νομίζουμε στο σοσιαλισμό.

Οι αναφορές στο Πάσχα ο κούνελος Μπάνι, ο θείος Σαμ και η νεράιδα δοντιών θα εξαφανιστούν εάν ο Σάντα ήταν σοσιαλιστής. Δεν θέλει άλλο ανταγωνισμό ως το πιο αγαπημένο μυθικό πλάσμα στον κόσμο. Αντί να κερδίσει δίκαια και  θα εξαλείψει τον ανταγωνισμό και θα συγκεντρώσει την εξουσία του πάνω στις μάζες.

Στην πραγματικότητα, εάν ο Σάντα ήταν σοσιαλιστής, οι βοηθοί του θα δούλευαν σε ένα σοσιαλιστικό σύστημα. Τα κίνητρα για σκληρή δουλειά και αύξηση της παραγωγής θα εξαλειφθούν, οπότε το σχεδόν αδύνατο έργο της κατασκευής παιχνιδιών για όλα τα παιδιά σε όλο τον κόσμο δεν θα ήταν πλέον εφικτό. Τελικά, ο Σάντα μπορεί να επιλέξει να δώσει σιτηρέσια - όπως η υγειονομική περίθαλψη στις σοσιαλιστικές χώρες.

Μιλώντας για την υγειονομική περίθαλψη, ο Σάντα μπορεί να μην είναι σε θέση να παραδώσει δώρα Χριστουγέννων εάν ήταν σοσιαλιστής. 
Αν αρρωστήσει, θα περίμενε ακόμα να δει τον γιατρό υπό ιατρική περίθαλψη που διαχειρίζεται η κυβέρνηση. Όπως και 180 εκατομμύρια άλλοι, θα είχε χάσει το ιδιωτικό του σχέδιο υγειονομικής περίθαλψης στο πλαίσιο του λεγόμενου Medicare for All. Και όπως κάνουν οι άνθρωποι στις σοσιαλιστικές χώρες σήμερα, θα πρέπει να περιμένουν πολύ περισσότερο για την υγειονομική περίθαλψη και, λαμβάνοντας υπόψη την ηλικία του, μπορεί να μην είναι καν κατάλληλος για να λάβει ιατρική φροντίδα για ορισμένες ασθένειες.

Το χειρότερο από όλα, αν ο Σάντα ήταν σοσιαλιστής, δεν θα υπήρχαν πλέον "Καλά Χριστούγεννα σε όλους και σε όλους μια καλή νύχτα", αφού ο χαιρετισμός Καλά Χριστούγεννα θα απαγορευόταν επειδή ήταν υπερβολικά αποκλειστικός. 

Ευτυχώς, ο Santa δεν είναι σοσιαλιστής, γι 'αυτό σας εύχομαι πολύ χαρούμενα Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος γεμάτο περισσότερη ελευθερία!

Scott Walker ήταν ο 45ος κυβερνήτης του Wisconsin. 


Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ