ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΙΕΣΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Το ζήσαμε κι αυτό στη Μακεδονία μας... Μια τουρκική φιέστα, με χορούς και πανηγύρια, με την άδεια του Δήμου Θεσσαλονίκης, την ημέρα της συμπλήρωσης των 100 χρόνων από την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού 






Το τουρκικό πανηγύρι λοιπόν την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού, στήθηκε προχθές, την ίδια ώρα, που οι Έλληνες θρηνούσαν τις 353.000 ψυχές που χάθηκαν από την τουρκική βαρβαρότητα και οι πολιτικάντηδες έβγαζαν υποκριτικές δηλώσεις, στην Θεσσαλονίκη...

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην κατοικία του Κεμάλ στη Θεσσαλονίκη, όπου οι Τούρκοι έστησαν χορούς και πανηγύρια.

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του προξενείου αναφέρεται ότι  «σε κλίμα ενθουσιασμού εορτάστηκε η «100η επέτειος της εθνικής μας μάχης και ο εορτασμός του Ατατούρκ, της Νεολαίας και της Αθλητικής ημέρας» με τον Τούρκο πρόξενο στη Θεσσαλονίκη Ορχάν Γιαλμάν Οκάν να εκφωνεί τον πανηγυρικό της ημέρας».



Με μουσικά συγκροτήματα και ομάδες παραδοσιακών χορών οι Τούρκοι επιδόθηκαν σε επί ώρες χορό και πανηγύρια μέσα στην προσφυγομάνα Θεσσαλονίκη, γιορτάζοντας την Γενοκτονία των Ποντίων!

Και το ερώτημα που προκύπτει, είναι το γιατί επετράπη από τον Δήμο Θεσσαλονίκης και το ελλαδικό κράτος το να στηθεί μία τέτοια τούρκικη φιέστα σε μία τέτοια μέρα προσβάλοντας τον ελληνισμό.




Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ