Π.ΛΕΚΑΣ - "ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ"

"Δεν τους φοβόμαστε, δεν κάνουμε πίσω, θα διεκδικήσουμε όλα τα ανθρώπινα δικαιώματα που δικαιούμαστε, θα μας βρουν μπροστά τους οι Αλβανοί" δήλωσε με τον πλέον εμφαντικό τρόπο το στέλεχος του Συλλόγου  Βορειοηπειρωτών Νέας Υόρκης κ. Παναγιώτης Λέκας 




Ο Παναγιώτης Λέκας και ο πρόεδρος του Συλλόγου Κώστας Τσουρης, απάντησαν στις προκλήσεις των Αλβανών που συγκεντρώθηκαν στο Μπρούκλυν για να υβρίσουν τους Ελληνες και να σπιλώσουν την μνήμη του Κώστα Κατσίφα, υψώνοντας την Σημαία της Βορείου Ηπείρου, κάτι που εξόργισε περισσότερο τους 20 περίπου συγκεντρωμένους. 

Ο Πάνος Λέκας μιλώντας στην εκπομπή του Δημήτρη Φιλιππίδη στον Hellas FM της Νέας Υόρκης, τόνισε ότι οι Βορειοηπειρώτες τιμούν την μνήμη του Κώστα Κατσίφα, ευχαρίστησε την ομογένεια για την μεγάλη υποστήριξη στις εκδηλώσεις ενώ αναφέρθηκε και στο φακέλωμα που γίνεται από τις Ελληνικές αρχές σε βάρος Βορειοηπειρωτών! 
Μάλιστα όπως τόνισε, οφείλουμε να είμαστε ενωμένοι και για το Μακεδονικό αλλά και το Βορειοηπειρωτικό, κάτι που συμβαίνει με την αγαστή συνεργασία μεταξύ των παραγόντων των Βορειοηπειρωτικών Σωματείων και της Παμμακεδονικής ΗΠΑ. 

Τα Ενωμένα Λακωνικά Σωματεία που διοργάνωσαν την εκδήλωση μνήμης για τον ήρωα Κώστα Κατσίφα που έπεσε νεκρός από τις σφαίρες των Αλβανών αστυνομικών, δέχτηκαν πληθώρα από απειλές και ύβρεις όλες τις προηγούμενες ημέρες από μέλη της Αλβανικής παροικίας στη Νέα Υόρκη. 

Μπορείτε να ακούσετε την εκπομπή στο ακόλουθο λινκ

https://www.dropbox.com/s/srnxkh2bdn592zq/rec1210-093936.mp3?dl=0


Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ