ΟΜΕΡ ΤΣΕΛΙΚ - "ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΩΜΙΚΟΣ" Ο Π.ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ....

Ο υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Τουρκίας Ομέρ Τσελίκ, με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς κατά του Ελληνα υπουργού Εθνικής Αμυνας Πάνου Καμμένου,  κάλεσε την Ευρωπαϊκή Ένωση... να καταδικάσει την Ελλάδα...


Ο λόγος της έκρηξης του κ. Τσελίκ, φαίνεται να είναι η αμυντική θωράκιση της Ελλάδος απέναντι στις συνεχείς παραβιάσεις και απειλές της Τουρκίας κατά της Ελληνικής επικράτειας, την οποία προφανώς θεωρεί Οθωμανικό προτεκτοράτο... 

Σε διαδοχικές αναρτήσεις του στο Twitter ο υπουργός Ευρωπαικών Υποθέσεων της Τουρκίας Ομέρ Τσαλίκ,  αναφέρθηκε στις πολιτικές αρχές της ΕΕ και υπογράμμισε ότι η στάση συλλογικής δράσης που ονομάζεται «αλληλεγγύη της ΕΕ» πρέπει να βασίζεται σε αρχές και δεν θα πρέπει να είναι μια «αλληλεγγύη της γειτονιάς».

«Η παροχή αμέριστης στήριξης ως ευρωπαϊκή αλληλεγγύη προς ένα οποιοδήποτε κράτος της ΕΕ ακόμα και αν αυτό έχει άδικο μετατρέπει το ζήτημα σε αλληλεγγύη της γειτονιάς. Και αυτό υποβαθμίζει το κύρος της ΕΕ», αναφέρει χαρακτηριστικό ο Τσελίκ.

Η αλληλεγγύη της ΕΕ προς την Ελλάδα και την Νότια Κύπρο δεν βασίζεται σε αρχές, υπογραμμίζει ο υπουργός και σημειώνει τα παρακάτω:

«Αυτοί που κάθε λίγο και λιγάκι μας υπενθυμίζουν ότι “δεν μπορούμε να συμπεριφερθούμε με αυτόν τον τρόπο σε ένα κράτος της ΕΕ”, συμπεριφέρονται σαν να μην γνωρίζουν για τις δηλώσεις από την Ελλάδα και την Νότια Κύπρο.

Εάν πρόκειται να τηρηθούν αρχές, τότε η ΕΕ θα πρέπει να καταδικάσει αμέσως τα λόγια και τις πράξεις του ατόμου που φέρει τον τίτλο του “υπουργού Άμυνας της Ελλάδας”. Αυτός ο “πολιτικός κωμικός” που φέρει τον τίτλο του υπουργού Άμυνας της Ελλάδας προβαίνει διαρκώς σε προκλήσεις. 

Η ελληνική κυβέρνηση με τη σιωπή της εγκρίνει αυτόν τον προβοκάτορα που κάνει λόγο για αύξηση της στρατιωτικής παρουσίας απέναντι στην Τουρκία».

Ο υπουργός υπογραμμίζει ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση που υπενθυμίζει σε όλον τον κόσμο τις πολιτικές αρχές δεν μπορεί να αγνοήσει την συμπεριφορά του Έλληνα υπουργού Άμυνας.

«Το επίπεδο των δηλώσεων του θρασύ πολιτικού κωμικού που φέρει τον τίτλο του Έλληνα υπουργού Άμυνας είναι υπόθεση της ελληνικής κυβέρνησης, είναι λόγια που πρέπει να καταδικάσει η ΕΕ», αναφέρει ο Τσελίκ.





Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ