ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΞΑΦΝΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ DAVIDE ASTORI

Θρήνος στην Ιταλία και στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο από τον ξαφνικό θάνατο του αρχηγού της Φιορεντίνα Davide Astori



O Davide Astori σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πέθανε στον ύπνο του από ανακοπή καρδιάς  σε ηλικία μόλις 31 ετών, ενώ πριν από δυο εβδομάδες είχε γίνει πατέρας

Ο Αστόρι βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου έμενε η αποστολή της Φιορεντίνα.
Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή το πρωί της Κυριακής (04.03.2018)

Ο Αστόρι, αρχηγός των «βιόλα», ήταν στην αποστολή της ομάδας του για το παιχνίδι με την Ουντινέζε. 
Οι «βιόλα» επρόκειτο να αντιμετωπίσουν σήμερα στο «Φρίουλι» την ομάδα του Ούντινε. Μετά τον αιφνίδιο θάνατο του αρχηγού της Φιορεντίνα όμως το παιχνίδι αναβλήθηκε. Όπως αναβλήθηκε και το ματς της Τζένοα – Κάλιαρι, που ήταν προγραμματισμένο για τις 13:30, ενώ  στη συνέχεια αποφασίστηκε, σε ένδειξη πένθους, να μη γίνει κανένας από τους αγώνες της Serie Α που ήταν προγραμματισμένος την Κυριακή και να αναβληθεί όλη η αγωνιστική. 

Ο Νταβίντε Αστόρι είχε γεννηθεί στις 7 Ιανουαρίου του 1987. Αγωνιζόταν στη Φιορεντίνα από το 2016. Ήταν 14 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της Ιταλίας.

«Η Φιορεντίνα είναι βαθιά κλονισμένη και στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει ότι ο αρχηγός της Νταβίντε Αστόρι απεβίωσε. Για αυτή την άσχημη και λεπτή υπόθεση, και κυρίως από σεβασμό για την οικογένεια του, κάνουμε έκκληση στην ευαισθησία των ΜΜΕ«, αναφέρει η ανακοίνωση των «βιόλα» 



Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ