ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΚ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ

Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στο Μόντρεαλ του Καναδά, διοργανώνει το Ελληνοκαναδικό Κογκρέσο (CHC) την Κυριακή 11 Μαρτίου μπροστά στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στο Μόντρεαλ




Η ανακοίνωση της ομογένειας που δημοσιεύτηκε στα Χρονικά του Μόντρεαλ αναφέρει

Καλούμε όλους και τους ανθρώπους σας να παρευρεθούν στο "Συλλαλητήριο  για τη Μακεδονία" την Κυριακή 11 Μαρτίου στις 2:00 μ.μ., που θα πραγματοποιηθεί μπροστά στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας, στο κτήριο Scotiabank, 1002 Sherbrooke W. (γωνία McTavish).

Δώστε την υποστήριξή σας για αυτό το πολύ κρίσιμο ζήτημα. Είναι θέμα του ονόματός μας, της ιστορίας μας, του πολιτισμού μας και της γης μας. Δεν είναι μόνο ένα ελληνικό ζήτημα, είναι ένα διεθνές ζήτημα. 
"Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ!"

Ελάτε μαζί μας την Κυριακή, 11 Μαρτίου, με την οικογένεια, τους φίλους σας και τις πολλές ελληνικές σημαίες!

Υπάρχουν 2 λεωφορεία που φεύγουν από το Park-Extension μπροστά από την Εκκλησία του Ευαγγελισμού στο St-Roch,
2 Λεωφορεία που φεύγουν από το Laval μπροστά από την εκκλησία Timio Stravro στο Souvenir,
1 λεωφορείο που φεύγει από το Lasalle μπροστά από την εκκλησία του Αγίου Διονυσίου και
1 λεωφορείο που βγαίνει από την εκκλησία St-Michael στο New Bordeaux ...
όλα τα λεωφορεία αναχωρούν στις 12:45 μ.μ.





Το συλλαλητήριο είναι αποτέλεσμα απόφασης του Ελληνοκαναδικού Συνεδρίου (CHC) που πραγματοποιήθηκε στο Μόντρεαλ στις 12 Φεβρουαρίου 2018.
Εκεί  εκφράστηκαν οι ανησυχίες ολόκληρης της κοινότητας των Καναδών Ελληνικής καταγωγής στις αρμόδιες κυβερνητικές αρχές

Στο συνέδριο πολλές ιδέες, συναισθήματα και προτάσεις παρουσιάστηκαν. Μεταξύ άλλων προτάσεων, εκφράστηκε έντονη επιθυμία να διεξαχθεί μια συγκέντρωση για τη Μακεδονία στο Μόντρεαλ. 
Ως εκ τούτου, η CHC διοργανώνει το «Ράλλυ για τη Μακεδονία» την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018 στις 2:00 μ.μ. που θα πραγματοποιηθεί στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στο Μόντρεαλ, μπροστά από το κτήριο ScotiaBank, 1002 Sherbrooke Street West, Μόντρεαλ, Qc H3A 3L6, γωνία McTavish.

Η CHC καλεί τις κοινότητες, τους οργανισμούς, τους ομίλους,  τις οργανώσεις, τους συλλόγους, τους θρησκευτικούς ηγέτες και το ευρύ κοινό να ενωθούν να βγουν και να συμμετάσχουν για να δείξουν υποστήριξή τους για τη Μακεδονία μας!


Η Μακεδονία είναι ελληνική και δεν πρέπει να επιτρέψουμε να μας κλέψουν την ιστορία, την κουλτούρα μας, την κληρονομιά μας και, ενδεχομένως, το μέλλον της γης μας!

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλείστε να επικοινωνήσετε με τον Δρ. Θεόδωρο Χαλάτση στο 514-777-8359 ή dr.theodore.halatsis@bellnet.ca



ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΛΙ [WATCH VIDEO]:









Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ