ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Ο Πρόεδρος της Νέας Δεξιάς κ. Φαήλος Κρανιδιώτης, με αφορμή το παραλήρημα Ερντογάν, έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Ο απόγονος των εξωμοτών Ελλήνων προδοτών από την Ποταμιά πάλι παραληρεί. Ας του θυμίσει κάποιος πως οι παππούδες μας τους πήγαν αήττητοι με την ξιφολόγχη και το Μάνλιχερ ως το οροπέδιο της Άγκυρας.
Χρειάστηκαν το χρυσό και τα όπλα του Λένιν, την προδοσία της ηγεσίας μας και την απιστία των συμμάχων μας για να συνεχίσουν οι Τούρκοι ατιμώρητοι την Γενοκτονία των Χριστιανών.
Ο ισλαμοφασίστας δικτάτορας θα βρει την νέμεση του από όσους αδικεί. Εμείς οφείλουμε να επαγρυπνούμε και να προετοιμαστούμε για να ταπεινώσουμε την αλαζονεία του.
Με αφορμή δε την κατάπτυστη δήλωση του Δημήτρη Σταμάτη, κολλητάρι του Βενιζέλου, πως πιστεύει τον Ερντογάν κι όχι τον Έλληνα Πρωθυπουργό αλλά και του Κυρανάκη που είπε πως ο Καμμένος προκαλεί στο Αιγαίο, θα πούμε προς όλους πως όταν καθυβρίζεται από τους Τούρκους ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Υπουργός Άμυνας, ο Πρωθυπουργός, όσες διαφορές κι αν έχουμε, στηρίζουμε την Πατρίδα κι όσους την εκπροσωπούν. Τις διαφορές μας θα τις λύσουμε μεταξύ μας. Ποτέ με τον Τούρκο. Ποτέ, πουθενά και για κανένα λόγο. Η κομματοσκυλίαση βλάπτει σοβαρά την Πατρίδα».


Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ