ΠΟΛΥ ΤΡΕΞΙΜΟ !....

Σήμερα έπεσε και το τελευταίο καταφύγιο της συγκυβέρνησης των προδοτών! Οι παρακρατικοί, οι οποίοι όλα αυτά τα χρόνια της «πρώτης φοράς αριστερά» έσπερναν τον τρόμο στον κοσμάκη...

... και που τις τελευταίες ημέρες έκαναν τα πάντα για να τρομοκρατήσουν το λαό (επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά, μπογιές και απειλητικά συνθήματα ακόμα και στο σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη και άλλα πολλά..), έτρεξαν πολύ!
Έτσι, όταν ανύποπτοι μεμονωμένοι διαδηλωτές από την επαρχία (κυρίως ηλικιωμένοι και γυναικόπαιδα) αποχωρούσαν από το συλλαλητήριο και κατευθύνονταν προς την περιοχή της Ομονοίας, χωρίς να γνωρίζουν ότι στα Προπύλαια είχαν στήσει καρτέρι οι αριστεριστές, δέχθηκαν ύβρεις, χλευασμούς, εμπτυσμούς, φραστικούς προπηλακισμούς, ακόμα και βίαιες επιθέσεις, υπό τα απαθή βλέμματα των αστυνομικών – λόγω «άνωθεν εντολών»!
Μπροστά στην απαράδεκτη αυτή κατάσταση και προ του φόβου να χειροτερέψουν τα πράγματα, αγανακτισμένοι νέοι, άγνωστοι μεταξύ αγνώστων, που είχαν έρθει από διάφορα μέρη της Ελλάδος, αυτοοργανώθηκαν στα γρήγορα και πήραν φαλάγγι τους παρακρατικούς, οι οποίοι υποχώρησαν ατάκτως προς τις «φωλιές» τους στα Εξάρχεια, με την κάλυψη της αστυνομίας, που ανέλαβε να σταματήσει τους αγανακτισμένους νέους.

Σύμφωνα με πληροφορίες διερχομένων, η υποχώρηση των αριστεριστών ήταν ταχύτατη και πολλοί εξ’ αυτών έκαναν… παγκόσμια ρεκόρ στο τρέξιμο!

Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ