ΚΑΝΑΔΑΣ - ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Η ελληνική ομογένεια του Καναδά, συσπειρώνεται για το θέμα της Μακεδονίας και καλεί όλους τους φορείς της καναδικής ομογένειας σε συνάντηση ενημέρωσης και κοινής δράσης




ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Το Καναδικό Ελληνικό Συνέδριο καλεί θερμά όλους τους Έλληνες Συλλόγους (Σύλλογοι), κοινοτικούς οργανισμούς και ιδιώτες καθώς και εκπροσώπους των ελληνικών μέσων ενημέρωσης σε μια συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018 στις 7:00 μ.μ. στη Μεσσηνιακή Αδελφότητα του Καναδά, 7287 Λεωφόρος Champagneur (H3N 2J8), γωνία Ogilvy.

Σκοπός της συνάντησης αυτής είναι να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε από κοινού πώς - όπως οι Έλληνες του Μόντρεαλ, του Λαβάλ και των προαστίων - θα αναλάβουν δράση και θα στηρίξουν τη Μακεδονία μας, τη Μακεδονία, την Ελληνική Μακεδονία. Θα αποφασίσουμε πώς μπορούμε να βοηθήσουμε να κρατήσουμε την ελληνική μας Μακεδονία . Ας μην ξεχνάμε ότι το 1992, σε καιρό -42 βαθμούς, 30.000 Έλληνες Καναδοί κατάφεραν να πείσουν την κυβέρνηση Mulroney να αλλάξει την πορεία της. Το 2007, και πάλι, συσπειρώσαμε το Hill Hill. Ας δούμε τώρα, για άλλη μια φορά, αυτό που μπορούμε να επιτύχουμε, στέκεται ενωμένο σε αυτό το θέμα. Η καναδική ελληνική ιστορία έχει γραφτεί και έχουμε την υποχρέωση να την τιμήσουμε και να την προσθέσουμε.

Το Καναδικό Ελληνικό Συνέδριο εκφράζει τις ειλικρινείς ευχαριστίες του προς τη Μεσσηνία, τον Πρόεδρό της και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που κατέδειξαν με την υποστήριξή τους ότι ο Ελληνικός Νότος και ο Ελληνικός Βορράς είναι ενωμένοι και έτσι υπάρχει μόνο μία Ελλάδα, Μακεδονία και είναι ελληνική.

Ανυπομονούμε να δούμε όλοι τη Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018, στις 7:00 μ.μ.

Ζήτω η Μακεδονία μας! Ζήτω η Ελλάδα! Ζήτω ο Καναδάς!





ΠΑΝ-ΠΑΡΟΚΙΑΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Το Ελληνοκαναδικό Κονγκρέσσο καλεί τους Εθνικοπολιτικούς συλλόγους, τους οργανισμούς και τους ανθρώπους, αλλά και τα Ελληνικά ΜΜΕ, να συμμετάσχουν σε μια συνάντηση που θα γίνει την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018, ώρα 7:00 μ.μ. στην Μεσσηνιακή Αδελφότητα του Καναδά - Μεσσηνική Λέσχη Καναδά, στο 7287 avenue Champagneur (H3N 2J8), γωνία Ogilvy.

Σκοπός της συνάντησης είναι να συζητήσουμε όλοι μαζί και να πάρουμε αποφάσεις από κοινού, πως θα ενεργήσουμε ως Έλληνες του Μοντρεάλ - Λάβαλ και περιχώρων, για να δείξουμε το ενδιαφέρον και την υποστήριξη στη Μακεδονία μας, στη Μακεδονία όλων μας, στην Ελληνική Μακεδονία.

Να αποφασίσουμε πως μπορούμε να βοηθήσουμε να μείνει η Μακεδονία μας Ελληνική. Ας μην ξεχάσουμε το 1992, με 42 βαθμούς κάτω από το μηδέν, 30.000 Ελληνοκαναδοί που επιτύχαμε να αλλάξουμε την Κυβέρνηση Mulroney να αλλάξει πορεία. Το 2007 είμαστε ξανά έξω από την Βουλή στην Οττάβα. Ας μην φανουμε εμε τώρα κατωτεροι των περιστασεων. Η Ιστορία του Καναδικού Ελληνισμού έχει γραφτεί και πρέπει να το τιμήσουμε.

Ευχαριστούμε τον Σύλλογο των Μεσσηνίων, τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο που με αυτή την ενέργεια, σημαίνοντα, αποδεικνύουν ότι ο Ελληνικός Νότος και ο Ελληνικός Νόμος είναι δεσμευμένοι και η Ελλάδα είναι ΜΙΑ και η Μακεδονία είναι ΜΙΑ και είναι Ελληνική.
Όλοι λοιπόν στην συνάντηση της Δευτέρας, 12ης Φεβρουαρίου 2018, ώρα 7:00 μ.μ. .

Ζήτω η Μακεδονία μας! Ζήτω η Ελλάδα! Ζήτω ο Καναδάς!

Από το Δ.Σ. του Ελληνοκαναδικού Κογκρέσου,

Δρ. Θεόδωρος Χαλάτσης, πρόεδρος

Ο κ. Κώστας Παππάς, Αντιπρόεδρος, Διοίκηση & Γραμματέας,
Κυβερνητικές και δημόσιες υποθέσεις




Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ