V.ORBAN - Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ΤΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

Ο Πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπαν, δήλωσε ότι ο λαός της Δυτικής Ευρώπης πρέπει να ακολουθήσει τα βήματα της Κεντρικής Ευρώπης και να απορρίψει τη μετανάστευση.




Σύμφωνα με την Εφημερίδα της Ουγγαρίας, ο Πρωθυπουργός δήλωσε:

Μέχρι στιγμής "έχουμε κερδίσει μόνο χρόνο" αλλά στις εκλογές στην Ευρώπη κατά την πρόσφατη περίοδο, υπήρξε ενίσχυση εκείνων που επιθυμούν να περιορίσουν τη μετανάστευση, δήλωσε ο Ορμπάν, προσθέτοντας ότι ανέμενε ότι η τάση αυτή θα συνεχιστεί. Εκείνοι που θέλουν μια «Ευρώπη μεικτού πληθυσμού» και πιστεύουν ότι η εξαφάνιση των χριστιανικών κοινωνιών είναι ο δρόμος προς την ανάπτυξη, συνεχώς εξασθενίζουν τα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών. Ο Orban είπε.

"Πρέπει να συνεχίσουμε μέχρι οι άνθρωποι της Δυτικής Ευρώπης, ακολουθώντας τα βήματα των Κεντροευρωπαίων, να φτάσουν αρκετά δυνατά και να χρησιμοποιήσουν τα δημοκρατικά μέσα τους, τις εκλογές, για να αναγκάσουν τους ηγέτες τους να ακολουθήσουν πολιτική που αντικατοπτρίζει την επιθυμία των ανθρώπων και απορρίπτει τη μετανάστευση. "

Ο Ορμπάν μίλησε επίσης για μια συνάντηση της Ομάδας του Visegrad για να προσφέρει σημαντική βοήθεια στην Ιταλία για την παύση των μεταναστών στα θαλάσσια σύνορα της χώρας. Διάφορες εκθέσεις δείχνουν ότι τα επόμενα χρόνια, περίπου δέκα εκατομμύρια άτομα θα μεταναστεύουν κυρίως από την Αφρική και μια από τις κύριες διαδρομές τους προς την Ευρώπη θα είναι μέσω της Ιταλίας. "Αυτό πρέπει να σταματήσει, διότι εάν η Ιταλία παραμείνει απροστάτευτη, τότε δεν μπορούμε να προστατεύσουμε ούτε την Ευρώπη", πρόσθεσε.



Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ