ΟΥΓΓΑΡΙΑ - ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ ΥΨΩΣΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΤΑΥΡΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ LIDL

Η γερμανική εταιρεία Lidl κατηγορήθηκε πρόσφατα ότι λογοκρίνει φωτογραφίες που περιέχουν σταυρούς που χρησιμοποιούνται για την προώθηση προϊόντων και καταστημάτων. 


Η εταιρεία είχε εξαφανίσει πρόσφατα τους σταυρούς σε κάποια ελληνικά προϊόντα προκειμένου να είναι "θρησκευτικά ουδέτερα" όπως δήλωσε. Κάποιοι Ούγγροι ακτιβιστές αποφάσισαν να διαμαρτυρηθούν για τη στάση της εταιρείας δημιουργώντας ένα τεράστιο σταυρό μπροστά σε ένα από τα σούπερ μάρκετ τους.

Όλα ξεκίνησαν με το «σκάνδαλο για το ελληνικό γιαούρτι», αλλά ο Lidl δεν σταμάτησε εκεί με τις επιθέσεις στη χριστιανική ταυτότητα. Η Lidl αποφάσισε να σβήσει τους σταυρούς και από τις εικόνες που λήφθηκαν στη Λιγουρία (Ιταλία) που επρόκειτο να χρησιμοποιηθούν για την προώθηση προιόντων , που επανεμφανίσθηκαν αργότερα μετά από δημόσια αγανάκτηση.

Η ευρωπαϊκή χριστιανική ταυτότητα δέχεται επίθεση καθημερινά, από ανθρώπους που ζητούν να αφαιρεθούν οι σταυροί από τους δημόσιους χώρους, από τους ανθρώπους που επιτέθηκαν στα Χριστούγεννα ενώ ακόμη και  και ο Ερυθρός Σταυρός αποφάσισε να αφαιρέσει τους σταυρούς από τα κτίριά του  για «θρησκευτική ουδετερότητα».

Παράλληλα, ο σημερινός Πάπας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να καταστρέψει ό, τι έχει απομείνει από την Ρωμαιοκαθολική εκκλησία, ενώ οι διάφορες προτεσταντικές εκκλησίες υποστηρίζουν ότι περισσότερη μετανάστευση γονατίζει στο σύγχρονο διεθνιστικό φιλελευθερισμό.

Όλα τα πράγματα που αποτελούν μέρος της μοναδικής μας ευρωπαϊκής ταυτότητας υποβάλλονται σε επίθεση από τους διεθνιστές τρελλούς που προσπαθούν μόνο να διαγράψουν αυτό που μας κάνει ιδιαίτερους, μοναδικούς, αυτό που μας κάνει Ευρωπαίους!

Ζούμε στην εποχή του ατομικισμού, στην εποχή όπου προωθείται ο υλισμός και ο εγωισμός και όπου κάθε είδους κολεκτιβισμός δαιμονοποιείται. Είναι καθήκον μας να υπερασπιζόμαστε αυτό που είναι δικό μας και ο λαός μας. Πάρτε τα πράγματα στα χέρια σας, υπερασπιστείτε την ταυτότητά σας, τους ανθρώπους και τη γη. Οι ευρωπαίοι πολίτες πέρασαν αμέτρητες κρίσεις και προκλήσεις τα τελευταία 2 000 χρόνια και τους ξεπέρασαμε όλους. Θα σηκωθούμε και πάλι.

Οι Ούγγροι ακτιβιστές που ύψωσαν τον τεράστιο πέτρινο σταυρό στα 3 μ. μπροστά από ένα Supermarket Lidl, αποφάσισαν να πολεμήσουν  τις αντιχριστιανές επιθέσεις. Οι εταιρείες και οι πολυεθνικές δεν έχουν καμία εξουσία σε εμάς αν αρνούμαστε να τηρήσουμε τους κανόνες τους και να υπακούσουμε στις ανοησίες τους, υποστηρίζουν.


Σχετικά άρθρα



Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ