ΣΕ ΦΥΛΑΚΗ ΑΝΗΛΙΚΩΝ Η 19ΧΡΟΝΗ ΕΙΡΗΝΗ ΜΕΛΙΣΣΑΡΟΠΟΥΛΟΥ

Σε φυλακή ανηλίκων 14 χιλιόμετρα απο το Χόνγκ Κόνγκ βρίσκεται η 19χρονη Ειρήνη Μελισσαροπούλου που κατηγορείται για κατοχή και διακίνηση μεγάλης ποσότητας κοκαίνης


Η 19χρονη κοπέλα είχε επικοινωνία με τον Έλληνα πρόξενο στο  Χονγκ Κονγκ κ. Ιωάννη Μαλούχο

Οπως ανέφερε ο Ελληνας πρόξενος, οι συνθήκες κράτησης της κοπέλας, είναι γενικά καλές. Κρατείται σε γυναικείες φυλακές ανηλίκων όπου κρατούνται κορίτσια 14 έως 21 ετών.

Η 19χρονη αρνείται να συνεργαστεί με την κινεζική αστυνομία και ως φαίνεται,  δεν έχει κατανοήσει τη σοβαρότητα της κατάστασης, πιστεύοντας πως είναι μια μικρή περιπέτεια που θα περάσει, ενώ αρνείται πως γνώριζε τι περιείχε το σακκίδιό της

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της αμερικανικής δίωξης ναρκωτικών DEA, ένας Έλληνας φίλος της Ειρήνης, την έπεισε να προσφέρει τις «υπηρεσίες της» σε Νιγηριανό «βαρόνο» της νύχτας στην Αθήνα.
Έγιναν μάλιστα πολλά ραντεβού για τις λεπτομέρειες του ταξιδιού και για να λάβει την προκαταβολή. Μάλιστα την έπεισαν πως θα είναι ένα ταξίδι «ρουτίνας» για μια όμορφη κοπέλα όπως αυτή, με ευρωπαϊκό διαβατήριο

Στη δημοσιότητα έχουν έρθει και φωτογραφίες της στο facebook  τραβηγμένες λίγες ημέρες νωρίτερα με το κινητό της στην Αιθιοπία. Η νεαρή κοπέλα τράβηξε την τελευταία της selfie στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που διέμενε στην πρωτεύουσα της Αιθιοπίας, την Addis Ababa το Σάββατο 18 Νοεμβρίου, σχολιάζοντάς την μάλιστα με την ατάκα «Life is short #enjoy_it».




Η νεαρή κοπέλα σύμφωνα με την εκτίμηση του δικηγόρου κ. Σάκη Κεχαγιόγλου που έχει αναλάβει την υπόθεση, έχει εμπλακεί εν αγνοία της στην υπόθεση της μεταφοράς της κοκαίνης, ενώ προτίθεται να ζητήσει την άρση απορρήτου του τηλεφώνου της για να βρεθεί με ποιούς συνομιλούσε.

«Από την Μυτιλήνη έφυγε 31 Αυγούστου για την Καλαμάτα να παρακολουθήσει ΙΕΚ και ξαφνικά την βλέπουν με κουκούλα», είπε ο κύριος Κεχαγιόγλου και εξήγησε ότι δεν είναι δυνατόν να συνομιλήσει ούτε ο ίδιος ούτε η οικογένειά της με την 19χρονη, καθώς απαγορεύεται η τηλεφωνική επικοινωνία κρατουμένων στο Χονγκ Κονγκ. «Ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας κύριος Μαλούχος την επισκέπτεται αυτή την ώρα για να δούμε τις συνθήκες κράτησής της», είπε ο δικηγόρος στην πρωινή εκπομπή του Ant1.










Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ