ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 19ΧΡΟΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΜΕ ΚΟΚΑΙΝΗ ΣΤΟ ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ

Σοκ στην κοινωνία της Μυτιλήνης έχει προκαλέσει η είδηση της σύλληψης της 19χρονης Ειρήνης Μελισσαροπούλου για κατοχή κοκαίνης στο Χόνγκ Κόνγκ





Η νεαρή κοπέλα είναι κόρη γνωστού στο νησί αστυνομικού  και σύμφωνα με το lesvosnews είναι ένας άνθρωπος που όλοι μιλούν για την εντιμότητά του.

Οι κάτοικοι του νησιού μιλούν για ένα πολύ ήσυχο κορίτσι, κόρη ενός από τους πιo  συνεπείς και έντιμους αστυνομικούς της Λέσβου.




Η οικογένεια της νεαρής Ελληνίδας είναι συγκλονισμένη από τη σύλληψή της και μάλιστα με τόσο μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης, ενώ ο πατέρας της πιστεύει ότι μαφιόζοι που κάνουν εμπόριο ναρκωτικών, έχουν εμπλέξει την κόρη του, εκμεταλευόμενοι το όνειρό της να γίνει μοντέλο.
Η οικογένεια πιστεύει πως η ίδια ίσως είχε άγνοια για το περιεχόμενο του φακέλλου




Η 19χρονη Ελληνίδα οδηγήθηκε ήδη στο δικαστήριο του West Kowloon στο Χονγκ Κονγκ και αντιμετωπίζει βαρύτατο κατηγορητήριο για διακίνηση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με ασιατικά ΜΜΕ, το δικαστήριο αρνήθηκε να ορίσει εγγύηση για να αφεθεί ελεύθερη. Η εκδίκαση της υπόθεσής της αναβλήθηκε έως τις 14 Φεβρουαρίου του 2018, σύμφωνα με την thestandard.com.hk.

Ο νόμος για τη διακίνηση ναρκωτικών στο Χονγκ Κονγκ είναι εξαιρετικά αυστηρός. Αν το 19χρονο μοντέλο καταδικαστεί, κινδυνεύει με πρόστιμο 5 εκατ. δολαρίων Χονγκ Κονγκ ( 640.000 δολάρια ΗΠΑ) και με ισόβια φυλάκιση!












Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ