19ΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΗ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΚΟΚΑΙΝΗΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση της σύλληψης 19χρονης Ελληνίδας μοντέλου για μεταφορά κοκαίνης στο αεροδρόμιο του Χόνγκ Κόνγκ






Το ελληνικής καταγωγής μοντέλο, συνελήφθη στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ έχοντας στην κατοχή της κοκαΐνη αξίας 2,4 εκατομμυρίων δολαρίων!

Η 19χρονη έφθασε στο Χονγκ Κόνγκ τη Δευτέρα από την Αιθιοπία όπου κατά τη διάρκεια ελέγχου ρουτίνας στο αεροδρόμιο, οι τελωνειακοί εντόπισαν ένα πακέτο κοκαΐνης 2,6 κιλών σε μια κρυμμένη τσέπη στο σακίδιο που κρατούσε. 

Την τελευταία εβδομάδα οι κινεζικές αρχές έχουν εντοπίσει άλλες τρείς γυναίκες προερχόμενες απο την Αιθιοπία που μετέφεραν κοκαίνη.  Μια 19χρονη που έφτασε από την Αιθιοπία, μια 52χρονη που έφτασε από το Περού μέσω Ολλανδίας και μια 24χρονη που έφτασε από την Τανζανία μέσω Αιθιοπίας. Εξετάζεται μάλιστα το ενδεχόμενο  οι τέσσερις γυναίκες, ανάμεσά τους και η Ελληνίδα, να σχετίζονται μεταξύ τους και να «στρατολογήθηκαν» από τον ίδιο έμπορο ναρκωτικών ώστε να περάσουν παράνομα κοκαΐνη στο Χονγκ Κονγκ

Το 19χρονο μοντέλο  οδηγήθηκε ήδη στον εισαγγελέα, όπου της ασκήθηκε δίωξη για παράνομη διακίνηση μεγάλης ποσότητας επικίνδυνων ναρκωτικών και κινδυνεύει ακόμα και με ισόβια κάθειρξη στην ασιατική χώρα.

Η κοπέλα σύμφωνα με τον τοπικό τύπο ξέσπασε σε κλάματα μετά τη σύλληψή της. 


Σύμφωνα με τις κινεζικές αρχές η κοκαίνη προοριζόταν για την τοπική κατανάλωση εν όψη της εορταστικής περιόδου










Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ