Η ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΞΕΚΙΝΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΠΡΟΥΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ GEORGE SOROS

Η Ουγγαρία εγκαινιάζει εκστρατεία προειδοποίησης για το George Soros. Οι πολίτες της Ουγγαρίας θα λάβουν τώρα μια προειδοποίηση σχετικά με τον George Soros, για τον οποίο  η ουγγρική κυβέρνηση, πιστεύει ότι βρίσκεται πίσω από τη μαζική μετανάστευση μουσουλμάνων στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια.



Ο George Soros - που είναι ουγγρο-εβραϊκής καταγωγής και το πραγματικό του όνομα είναι ο György Schwartz - είναι ένας κερδοσκόπος και ένας Αμερικανός παγκοσμιοποιημένος ακτιβιστής. 
Είναι ο 29ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο και είναι γνωστό ότι έχει κερδίσει πολλά χρήματα καταστρέφοντας διάφορες χώρες, προκαλώντας κυρίως χρηματοπιστωτικές κρίσεις. 
Πρόσφατα δεσμεύτηκε να μεταφέρει μεγάλες μάζες ανθρώπων από την Αφρική και τον αραβικό κόσμο στην Ευρώπη, κυρίως μέσω της χρηματοδότησης διαφόρων μορφών παράνομων μεταφορών σε ολόκληρη τη Μεσόγειο. 
Μέσω της οργάνωσης ανοιχτής κοινωνίας που βασίζεται στον πολιτισμό, την Ανοικτή Κοινωνία, λειτουργεί πολλές οργανώσεις που απαιτούν αυξημένα δικαιώματα για - και υποστηρίζουν παράνομους μετανάστες στην Ευρώπη.

Η ουγγρική εκστρατεία προειδοποίησης για το Soros, που ονομάζεται «Σχέδιο Σόρος», η οποία αρχίζει τη Δευτέρα, περιλαμβάνει επτά δηλώσεις - κάθε μία από τις οποίες συνοδεύεται από λεπτομερείς εξηγήσεις - όπου η εθνική διαβούλευση υπενθυμίζει τους στόχους του George Soros:

1. Ο George Soros θέλει να πείσει τις Βρυξέλλες να εγκαταστήσουν τουλάχιστον ένα εκατομμύριο μετανάστες από την Αφρική και τη Μέση Ανατολή στο έδαφος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συμπεριλαμβανομένης της Ουγγαρίας.

2. Ο George Soros, μαζί με τους αξιωματούχους στις Βρυξέλλες, θέλει επίσης να επιτύχει την κατάργηση των περιφράξεων και το άνοιγμα των συνόρων στους μετανάστες.

3. Ένα μέρος του σχεδίου Soros είναι η υποχρεωτική διανομή από τις Βρυξέλλες μεταναστών που συσπειρώθηκαν στη Δυτική Ευρώπη, ιδίως όσον αφορά τις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης. Η Ουγγαρία θα πρέπει να συμμετάσχει σε αυτό.

4. Σύμφωνα με το σχέδιο Soros, οι Βρυξέλλες θα πρέπει να υποχρεώσουν όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ, συμπεριλαμβανομένης της Ουγγαρίας, να πληρώσουν σε κάθε μετανάστη ποσό 9 εκατομμυρίων HUF (15.000 €) σε πληρωμές κοινωνικής πρόνοιας.

5. Ένας άλλος στόχος του George Soros είναι να εξασφαλίσει ότι οι μετανάστες λαμβάνουν ελαφρότερες ποινές για εγκλήματα που διαπράττουν.

6. Στόχος του σχεδίου Soros είναι να αποδομήσει τις γλώσσες και τους πολιτισμούς των ευρωπαϊκών χωρών προκειμένου να επιτύχει ταχύτερη ενσωμάτωση των παράνομων μεταναστών.

7. Είναι επίσης μέρος του σχεδίου Soros να ξεκινήσει πολιτικές επιθέσεις εναντίον των χωρών που αντιτίθενται στη μετανάστευση και να τις τιμωρούν αυστηρά.



Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ