ΜΑΥΡΗ ΜΗΤΕΡΑ ΓΕΝΝΑ ΛΕΥΚΟ ΜΩΡΟ

Μία μαύρη μητέρα τριών παιδιών έμεινε έκπληκτη όταν είδε πως το μικρότερό της παιδί γεννήθηκε με άσπρο χρώμα δέρματος, γαλάζια μάτια και κόκκινα μαλλιά.



Τον Απρίλιο, η Patience Chando, 36 ετών, η οποία έχει καταγωγή από τη Ζιμπάμπουε, και σύντροφός της, ο 49χρονος Andreas Spillea, ο οποίος έχει καταγωγή από τη Γερμανία, καλωσόρισαν στον κόσμο το μωράκι τους, την Andrea Mariella.


Όμως σήμερα, όταν βγαίνει έξω με την κόρη της, ο κόσμος πάντα τη σταματάει – αλλά όχι μόνο για το πόσο αξιολάτρευτη είναι.
Η μητέρα σκέφτηκε ότι η άσπρη επιδερμίδα της κόρης της θα σκούραινε από τη στιγμή που οι άλλες κόρες της – η 15χρονη Faith και η 17χρονη Lucricia – κληρονόμησαν το χρώμα του δέρματός της.
Αλλά, αντίθετα, η μητέρα λέει ότι τα μπλε μάτια της Andrea, το άσπρο δερματάκι της και τα κόκκινα μαλλιά της τραβάνε τα βλέμματα όλων όταν κυκλοφορούν στην πόλη τους, στο Ανόβερο της Γερμανίας.
Η Patience ανέφερε: “Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Το δέρμα της ήταν πολύ λευκό όταν γεννήθηκε, ήμουν σίγουρη ότι θα σκούραινε, κάτι που συμβαίνει μερικές φορές, αλλά δεν σκούρυνε.”


“Μόλις λίγες μέρες μετά τη γέννησή της άρχισα να σκέφτομαι: ‘Ένα λεπτό, το δέρμα της είναι λευκό. Είμαι η βιολογική της μητέρα και είμαι μαύρη.»

“Κάθε φορά που βγαίνουμε έξω, με σταματάνε για φωτογραφίες. Δεν έχω τι να πω. Το μωρό αυτό είναι πόλος έλξης.”




Οι γιατροί είναι εξίσου εντυπωσιασμένοι, όμως ανησύχησαν μήπως η Andrea έχει κάποια δερματική διαταραχή, γι’ αυτό της έκαναν εξετάσεις.


Η Patience πρόσθεσε: “Ο γιατρός μου ήταν έκπληκτος. Της έκανε εξετάσεις ακόμη και για δερματικές διαταραχές, αφού ανησύχησε με το τόσο ανοιχτόχρωμο δέρμα της.”







Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ