Ο ΤΡΟΜΟΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ

Γάλλοι στρατιώτες χτυπήθηκαν όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω τους στο προάστιο Levallois Perret του Παρισιού, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters επικαλούμενο γαλλικά μέσα ενημέρωσης.


Σύμφωνα με πληροφορίες τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού, δύο από τους τραυματίες νοσηλεύονται με κατάγματα, άλλοι τέσσερις πιο ελαφρά, ενώ κανενός η ζωή δεν απειλείται.

Οπως ανέφερε ο δήμαρχος, ο οποίος ήταν και αυτόπτης μάρτυς: «Δεν υπάρχει περίπτωση να μην επρόκειτο για ηθελημένη πράξη, καθώς το αυτοκίνητο είχε πάρει θέση απέναντι από τον στρατώνα και περίμενε κάποιος να βγει για να επιτεθεί!«.

Παράλληλα, οι γαλλικές αρχές ανακοίνωσαν ότι αναζητούν το όχημα μάρκας BMW, ενώ αστυνομικές δυνάμεις έχουν μεταβεί στο σημείο της σύγκρουσης.

Η επίθεση έγινε στις 8 το πρωί τοπική ώρα. Οι στρατιώτες είχαν μόλις βγει από τον στρατώνα τους ώστε να επιβιβαστούν σε όχημα που θα τους μετέφερε στην περιοχή όπου επρόκειτο να αναλάβουν βάρδια, στο πλαίσιο των αυξημένων μέτρων ασφαλείας που ισχύουν στην γαλλική πρωτεύουσα μετά τις απανωτές τρομοκρατικές επιθέσεις.


Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ