ΒΡΑΔΙΑ ΤΡΟΜΟΥ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ - 6 ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΦΟΡΤΗΓΟ - LIVE VIDEO


Βραδυά τρόμου στο Λονδίνο, όταν ένα λευκό φορτηγό έπεσε πάνω σε πεζούς στη γέφυρα του Λονδίνου, με παράλληλεςεπιθέσεις με μαχαίρι και σε εστιατόριο στην αγορά του Borough, που βρίσκεται πολύ κοντά στη γέφυρα, ενώ ένα τρίτο περιστατικό στο Vauxhall (επίθεση με μαχαίρι), πιστεύεται ότι δεν συνδέεται με τα άλλα δύο.





Σύμφωνα με το BBC, το φορτηγό ανέπτυξε ταχύτητα και έπεσε πάνω σε 20 ανθρώπους, που βρίσκονταν στη γέφυρα, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον 6 άνθρωποι

Στο σημείο της επίθεσης έσπευσαν ασθενοφόρα και αστυνομικές δυνάμεις και σύμφωνα με πληροφορίες αναζητούνται τρεις ύποπτοι.


Η γέφυρα του Λονδίνου παραμένει κλειστή και προς τις δύο κατευθύνσεις και η αγορά του Borough, έχει εκκενωθεί.

Σύμφωνα με την υπηρεσία άμεσης βοήθειας του Λονδίνου διακομίστηκαν σε νοσοκομεία τουλάχιστον 20 ανθρώποι  ενώ  άλλοι δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες επιτόπου μετά την επίθεση .

Χαρακτηριστικό του πανικού που επικρατεί είναι το tweet της Μητροπολιτικής Αστυνομίας με τη συμβουλή προς τους Λονδρέζους -σε περίπτωση που έρθουν αντιμέτωποι με κάποιο περιστατικό: «Run to a place of safety, Hide, turn your phone to silent, Tell the police» («Τρέξτε σε ασφαλές σημείο, κρυφτείτε, χαμηλώστε το κινητό σας και ειδοποιήστε την αστυνομία»).






LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες οι τρείς δράστες της επίθεσης είναι νεκροί μετά από πυροβολισμούς της αστυνομίας








Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ