SURVIVOR - ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ

Σε ένα ιδιαιτέρως φορτισμένο συναισθηματικά επεισόδιο,μετά το αναπάντεχο γεγονός, του τραυματισμού των μελών της ομάδας των μαχητών ανέτρεψε τις διαδικασίες του τηλεοπτικού προγράμματος,  το survivor άγγιξε σε τηλεθέαση ακόμα και το 64,9%.  
Το τροχαίο ατύχημα που συνέβη κατά τη μεταφορά των παικτών της ομάδας των Μαχητών στην παραλία οδήγησε τους παίκτες στο νοσοκομείο. Εκτός από τους ελαφρείς τραυματισμούς που είχαν όσοι επέβαιναν στο βαν, δυο από τους παίκτες, η Ειρήνη Κολιδά και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης θα χρειαστούν περαιτέρω νοσηλεία προκειμένου να αναρρώσουν πλήρως.

Το προκαθορισμένο συμβούλιο έγινε παρουσία μόνο της ομάδας των Διασήμων, όπου εκεί ενημερώθηκαν για το τροχαίο ατύχημα των «Μαχητών».

Σε διαφορετική χρονική στιγμή και όταν κατέστη δυνατόν, οι «Μαχητές», πλην του Μάριου, μίλησαν στο Συμβούλιο του Νησιού για το ατύχημα, η Ειρήνη Κολιδά ανακοίνωσε την αποχώρηση της, καθώς ο τραυματισμός της δεν της επιτρέπει να συνεχίζει, ενώ ο Σάκης Τανιμανίδης ενημέρωσε τους παίκτες για την απόφαση να μην υπάρξει αποχώρηση με τη διαδικασία της ψηφοφορία 

Σύμφωνα με πληροφορίες μετά την οριστική αποχώρηση της Ειρήνης Κολιδά,  το παιχνίδι θα συνεχιστεί με τους ίδιους παίχτες, οι οποίοι απλώς θα ανακατανεμηθούν στις δύο ομάδες. 







Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ