ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ - ΜΑΡΙ

Ο Μίνωας και η Μαρί Κυριακού μετά απο δώδεκα χρόνια γάμου, δεν είναι πια ζευγάρι 
Οι πληροφορίες θέλουν το ζευγάρι να έχει προχωρήσει με συνθήκες άκρας μυστικότητας σε ένα συναινετικό διαζύγιο


Ο  κοινός  βίος του ζευγαριού,  ξεκίνησε επίσημα τον Δεκεμβρίο του 2004
Το ειδύλλιο Μίνωα Κυριακού-Μαρί είχε ξεκινήσει από μια φιλία χρόνων η οποία εξελίχθηκε σε μια σχέση ζωής, την οποία το ζευγάρι προσπάθησε να κρατήσει μακριά από την δημοσιότητα.
Παρόλο που η σχέση τους  ήταν κοινό μυστικό από κάποιες κοινές φωτογραφίες τους που είχαν αποκαλύψει το ειδύλλιο ανάμεσα στον ισχυρό επιχειρηματία και την νεαρή τότε ηθοποιό,  ο γάμος τους έγινε γνωστός μετά από αρκετές ημέρες.
Το ζευγάρι είχε ενώσει την ζωή του σε μια κλειστή τελετή στην Αγία Σοφία της Σόφιας, στην Βουλγαρία,  παρουσία ελάχιστων καλεσμένων, όπως το φιλικό ζευγάρι που τους πάντρεψε, τα παιδιά του Μίνωα, τους γονείς η αδερφή της Μαρί και μια παιδική φίλη της.
Οι λόγοι  για τον χωρισμό του ζευγαριού σύμφωνα με  το οικογενειακό τους περιβάλλον είναι η διαφορά ηλικίας, που οδήγησε και σε ασυμφωνία χαρακτήρων.και το μόνο που θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο είναι ότι οι δικηγόροι και των δύο πλευρών έχουν ξεκινήσει πολύ διακριτικά να επεξεργάζονται τις λεπτομέρειες ώστε η διαδικασία να τελειώσει σύντομα και ομαλά..

Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ