ΒΟΜΒΑ - ΤΑ ΠΗΡΕ ΟΛΑ ΚΙ ΕΦΥΓΕ Η ΜΑΡΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Κατά το γνωστό λαικό άσμα "τα πήρε όλα κι έφυγε" η Μαρί απο τον Κυριακού. Στην πραγματικότητα "πέταξε" για το Λονδίνο παίρνοντας μαζί της και το θησαυρό του Ελληνα Μίδα 



Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο Ελληνας μεγιστάνας Μίνως Κυριακού, σύμφωνα με δημοσίευμα της Mail Online 
Οπως ο ίδιος υποστηρίζει, η σύζυγός του Μαρί  πήρε το τζετ του, γεμίζοντάς το με αντικείμενα αξίας εκατοντάδων χιλιάδων λιρών και διέταξε τον πιλότο της οικογένειας,  να πετάξει στο Λονδίνο.
Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκαν οι δικηγόροι του 74χρονου  κ Κυριακού, ενώπιον του High Court η λαμπερή  45χρονη η σύζυγός του ηθοποιός Μαρία μπορεί τώρα έχει πουλήσει και μερικά από τα λάφυρα.
Για το λόγο αυτό μάλιστα ο δικαστής έχει διατάξει έρευνα στον οίκο Κρίστις το κοσμηματοπωλείο Mayfair για να αποκαλυφθούν οποιεσδήποτε συναλλαγές που μπορεί να είχαν μαζί της.
Ο μεγιστάνας ανέφερε στο δικαστήριο σε μια πλούσιο συλλογή από κοσμήματα, ασημικά, κρύσταλλα και χαλιά, αν και δεν έχει ακόμα καθοριστεί ακριβώς τι έχει εξαφανιστεί, αλλά πηγές κοντά στον κ Κυριάκου είπαν στη Mail Online, ότι η λίστα των αγνοουμένων κοσμημάτων περιλαμβάνει δαχτυλίδια, περιδέραια, βραχιόλια, καρφίτσες και ζώνες.
«Αυτά τα στοιχεία είναι χρυσός και ασήμι και έχουν πέτρες οι οποίες, κατά το πολυτιμότερο τους, περιλαμβάνουν τα διαμάντια», είπε μία πηγή.

Άλλα είδη που έχουν εξαφανιστεί, είναι έργα ζωγραφικής, θρησκευτικές εικόνες, ασημένια μαχαιροπίρουνα και αντίκες ρολόγια, καθώς και μια σειρά από «έγγραφα» λέγεται επίσης ότι λείπει.


Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ