Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ SHOWBIZ ...ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕΣΩ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !


Μετά τους Ρουβα, Ρεμο, Μπογδάνο, Τατιάνα Στεφανιδου, έρχεται να προστεθεί στην παρέα και ο γνωστός απο τα Αποκαλυπτικά του Εψιλον tv, Μένιος Φουρθιωτης 
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φέρεται να κατεβάζει τον Μένιο Φουρθιώτη, υποψήφιο στη Β’ Πειραιά
Φήμες λένε ότι οι αποφάσεις του Κ. Μητσοτακη  έχουν  εξοργίσει τους βουλευτές του και έχουν φέρει έντονες συγκρούσεις στο εσωτερικό της ΝΔ φέρνοντάς τον σε απόγνωση
Βουλευτες και στελέχη αντιδρούν στις μεταγραφές Μητσοτακη απο αλλα κόμματα αλλα και στα μεγάλα ονόματα οπως Ρουβας, Στεφανιδου, Ρεμος, Μπογδάνος και… Φουρθιώτης τα οποία θεωρούν οτι απλώς θα καταλάβουν την έδρα εκτοπίζοντας κάποιον σημερινό βουλευτή απο τη θέση του. 
Χαρακτηριστικο παράδειγμα η σφαγή στο υπόλοιπο Αττικης οπου προορίζεται για υποψήφιος ο Σάκης Ρουβας.
Σύμφωνα με δημοσίευμα στις fimes, κορυφαίος βουλευτής τις τελευταίες μέρες δεν μιλιέται με τον Μητσοτακη και του ζητά να μην περασει ούτε απο έξω απο την περιφέρεια του ο Σάκης Ρουβας.
Τα ίδια χάλια και σε άλλες περιφέρειες με την θέση του Μητσοτακη να εχει κλονιστεί και να ειναι ένα βήμα πριν αποχωρήσει απο την ηγεσία του κόμματος.
Μάλιστα τις τελευταίες ώρες παίζει και το σενάριο σε περίπτωση που η ΝΔ έρθει πρωτο κομμα το ΠΑΣΟΚ να απαιτήσει να μην ειναι πρωθυπουργός ο Μητσοτακης αλλα ο Σαμαράς και αυτο εχει εξοργίσει τον Μητσοτακη περισσοτερο απο όλα.
Οπως καταλαβαίνετε οι ενστάσεις που προκύπτουν απο τη δημιουργία του τηλεκόμματος εντός της ΝΔ, περιστρέφεται μόνο ...γύρω απο τις καρέκλες...  Ολα τα άλλα καλά !

Σχετικές αναρτήσεις


Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ