Η ΜΑDONA ΠΗΡΕ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ MALAWI

Η Μadonna έχει πάρει την άδεια για να υιοθετήσει δύο παιδιά από το Μαλάουι, σύμφωνα με ανακοίνωση του δικαστικού εκπροσώπου του Μαλάουι.  Το Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας πήρε την απόφαση σήμερα.
Η τραγουδίστρια έχει ήδη δύο παιδιά από την αφρικανική χώρα - τον David, που εγκρίθηκε το 2006, και τη Mercy, που εγκρίθηκε το 2009.


Στις 25 Ιανουαρίου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος του Μαλάουι είπε στα ειδησεογραφικά πρακτορεία ότι η 58χρονη τραγουδίστρια είχε εμφανιστεί στο δικαστήριο και είχε "καταθέσει αίτηση εκδήλωση ενδιαφέροντος" να υιοθετήσει δύο παιδιά.
Ο εκπρόσωπος της δικαστικής εξουσίας του Μαλάουι Mlenga Mvula είπε η τραγουδίστρια ήταν μέσα στο γήπεδο στο Λιλόνγκουε, όταν βγήκε η απόφαση.
"Στην πραγματικότητα, κατά το χρόνο που πήραν την χορήγηση της άδειας ήταν στην αίθουσα του δικαστηρίου με τους δικηγόρους της," είπε ο κ Mvula.

Η ίδια η Μadona όμως, πριν από  δύο εβδομάδες διέψευσε τα δημοσιεύματα ότι έκανε αίτηση για  να υιοθετήσει άλλα παιδιά,   κατά τη διάρκεια μιας φιλανθρωπίας επίσκεψης στο Μαλάουι και είπε ότι ήταν εκεί μόνο για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
"Οι φήμες μιας διαδικασίας έγκρισης είναι αναληθείς», είπε σε μια δήλωση.
«Είμαι στο Μαλάουι για να ελέγξω το νοσοκομείο των παιδιών στο Blantyre και άλλες εργασίες μου
Η Madonna ιδρυσε το παιδικό φιλανθρωπικό ίδρυμα στο Μαλάουι το 2006, την ίδια χρονιά που υιοθέτησε τον David.
Το περασμένο καλοκαίρι πήρε τον David και τη Mercy να επισκεφθούν τα ορφανοτροφεία όπου ζούσαν πριν να εγκριθεί  η υιοθεσία τους.



Η Madonna με τα παιδιά της (από αριστερά στα δεξιά) David Banda, Lourdes, Mercy James, και Rocco σε μια φιλανθρωπική επίσκεψη στο Μαλάουι


Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ