ΠΟΙΑ ΜΚΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΘΕΜΑΤΙΚΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ?

Ολα έτοιμα για την υποχρεωτική εφαρμογή της Θεματικής Εβδομάδας στα ελληνικά σχολεία (γυμνάσια), παρά τις αντιδράσεις της ΟΛΜΕ για την εξειδίκευση των ατόμων που θα στελεχώσουν το πρόγραμμα, αλλά και τις έντονες επιφυλάξεις γονέων και  εκπαιδευτικών για το πρόγραμμα



Για τον λόγο αυτό μάλιστα το εν λόγω πρόγραμμα θα είναι υποχρεωτικό και όπως είπε ο υπουργός Παιδείας κ. Γαβρόβλου, «Κανένας γονέας δεν μπορεί να αποσύρει τα παιδιά του από την θεματική εβδομάδα».

Ποιός όμως θα είναι αυτός που θα εφαρμόσει στα σχολεία το "πρόγραμμα" της Θεματικής Εβδομάδας ? 

Σύμφωνα με την εφημερίδα Δημοκρατία, υπεύθυνη διοργάνωσης και κατάρτισης του προγράμματος θα είναι μια ΜΚΟ με το όνομα «Αντιγόνη»
Σύμφωνα με την εφημερίδα η συγκεκριμένη οργάνωση εμφανίζεται για πρώτη φορά στη λίστα με τις οργανώσεις που χρηματοδοτούσε ο G.Soros κατά τη διάρκεια των ευρωεκλογών
Συγκεκριμένα, τότε εμφανιζόταν το ENAR (European Network Against Racism), το οποίο στην Ελλάδα είχε 4 υποοργανώσεις, μεταξύ των οποίων και η «Αντιγόνη» και είχε εισπράξει 50 χιλιάδες δολάρια για την δημιουργία ενός δικτύου ευρωβουλευτών, που θα προωθούσαν την ατζέντα του Σόρος.
Αργότερα αυτή η ίδια ΜΚΟ είχε εμφανιστεί με την "αντιρατσιστική εκπαίδευση των αστυνομικών"

Ποια είναι η ηγετική ομάδα της συγκεκριμένης οργάνωσης:

Αντιπρόεδρός της είναι ο γνωστός  Μιχάλης Τρεμόπουλος



Οπως αναφέρει η εφημερίδα «Δημοκρατία» είναι «ένας εκ των υπερασπιστών της ύπαρξης “μακεδονικής” γλώσσας και των δικαιωμάτων της ανύπαρκτης “μακεδονικής” μειονότητας», απόψεις άλλωστε που ενστερνίζεται  και ο ίδιος ο υπουργός Παιδείας κ. Κώστας Γαβρόγλου 



Διευθυντής είναι ο επίσης γνωστός συριζαίος, Νάσος Θεοδωρίδης, μέλος του Συνδέσμου Αντιρρησιών Συνείδησης



ο οποίος πολλάκις έχει αρθρογραφήσει υπέρ των Σκοπιανών και των Τούρκων ενώ έχει επιτεθεί εναντίον του Επους του 40 αλλά και του Ποντιακού Ελληνισμού.  ενώ σύμφωνα με την εφημερίδα «αναφέρεται σε εθνοκάθαρση που έκαναν οι Έλληνες στην Τριπολιτσά, στις σφαγές που υπέβαλε ο Ν. Ζέρβας στους Τσάμηδες στη διάρκεια της κατοχής και άλλα».



Επιστημονικοί σύμβουλοι στην εν λόγω ΜΚΟ είναι ο Ανδρέας Τάκης, Γενικός Γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής του Υπουργείου Εσωτερικών επί κυβερνήσεως Γεωργίου Παπανδρέου, και η Αναστασία Τσουκαλά, σύμβουλος του Τόσκα και «αλληλέγγυα» του Ρωμανού.




Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ