"ΣΤΙΓΜΕΣ ΔΟΞΑΣ" ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ



Στιγμές "δόξας" ζει το υπουργείο παιδείας με τις "συγκλονιστικές αναμνήσεις" και όχι μόνο, του υφυπουργού Κ. Ζουράρι, που δημοσιεύτηκαν σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Down Town 

«Στο Παρίσι, τη δεκαετία του ’80, ανέβηκα πάνω στο άρμα μιας gay pride διοργάνωσης και ξαφνικά με σηκώνει στον αέρα ένας τεράστιος μαύρος 250 κιλών με ύψος 2,10 και με πήγε με ρουφηχτό φιλί στο στόμα από τη Σαμαριτέν μέχρι το γαλλικό δημαρχείο». 
είπε ο υφυπουργός παιδείας, αναπολώντας προφανώς την εμπειρία του...
Η συνέχει του "τρυφερού ενσταντανέ" για όποιον ενδιαφερόμενο,  θα δοθεί πιθανότατα στην επόμενη συνέντευξη...

Στη συνέντευξη ο υφυπουργός έκανε και μια άκρως επιστημονική ανάλυση για τα οπίσθια της κας Πατουλίδου εξηγώντας την αιτία του θαυμασμού του σ΄αυτά...

«Είναι ο Κανών του Πολυκλείτου. Έχετε ξαναδεί τέτοια γλυπτική ομορφιά; Το σώμα της Βούλας Πατουλίδου είναι η απόλυτη αρμονία, ο κανόνας του γυναικείου σώματος. Έχει ο Σεφέρης μια φράση που είναι σαν να την έγραψε γι’ αυτή τη γυναίκα: «Αυτή η ακίνητη κίνηση σου κόβει την ανάσα».
Και όλα αυτά χωρίς κτηνώδεις ορμές είπαμε, έτσι; Δηλαδή δεν θα θέλατε να της πιάσετε τον κω..;
«Δεν μπορείς να πιάσεις τον κώλο σε μια απόλυτη θεά. Απλώς την προσκυνάς. Μόνο αν στο επιτρέψει η ίδια η θεά θα της πιάσεις τον κώ.., αλλά μετά θα χτυπήσεις το χέρι σου που τόλμησε αυτή την κίνηση.»



Κλαυσίγελως !...


Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ