ΣΤΙΣ ΝΗΣΙΔΕΣ ΡΩ ΚΑΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΜΥΝΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ


 Τις νησίδες Ρω και Στρογγύλη επισκέφθηκε σήμερα ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Πάνος Καμμένος, ευρισκόμενος καθ΄οδόν προς το Καστελόριζο, με τον αναπληρωτή υπουργό Δημήτρη Βίτσα και 9 βουλευτές, μέλη της Επιτροπής Εξωτερικών και Αμυνας της Βουλής, συνοδευόμενοι από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ κ. Αποστολάκη και τον αρχηγό ΓΕΣ κ. Τελλίδη.

Οι υπουργοί και οι βουλευτές ενημερώθηκαν από τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων σχετικά με την προστασία των νησίδων, καθώς και για τις συνθήκες διαμονής και διαβίωσης των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.
Ο κ. Καμένος ευχαρίστησε τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, επισημαίνοντας ότι η Βουλή και ο ελληνικός λαός, γνωρίζει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν και  τιμά όλο το προσωπικό. 
Στη νήσο Ρώ  τελέστηκε επίσης μνημόσυνο στην μνημη της "Κυράς της Ρω" κατά κόσμον Δέσποινας Αχλαδιώτη 

Στη συνέχεια οι υπουργοί και οι βουλευτές επισκέφθηκαν το Καστελόριζο, όπου και έκανε δηλώσεις επαινώντας το έργο των ενόπλων δυνάμεων στα ακριτικά νησιά
«…Με τις συναδέλφισσες και τους συνάδελφους… Είμαστε σήμερα εδώ. Επισκεφθήκαμε τη Ρω, τη Στρογγύλη και το Καστελόριζο για να ευχηθούμε χρόνια πολλά στους στρατιωτικούς, τους αξιωματικούς… Γνωρίζουμε ότι το έργο που επιτελούν είναι ένα δύσκολο έργο» είπε μεταξύ άλλων ο υπουργός και συνέχισε:
«Το μήνυμα ομοψυχίας εκ μέρους του ελληνικού λαού είναι αυτό το οποίο δυναμώνει ακόμη περισσότερο το υψηλό ηθικό των Ενόπλων Δυνάμεων…».

Εν συνεχεία έδωσε τα εύσημά του σε όλες τις Ένοπλες Δυνάμεις που προστατεύουν την εθνική κυριαρχία της Ελλάδας, ενώ αναφέρθηκε ιδιαιτέρως και σε όσους θα κάνουν εφέτος γιορτές μακριά από τις οικογένειές τους.

Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ