ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΟΜΒΙΑ


Αεροσκάφος που μετέφερε την ομάδα ποδοσφαίρου Chapecoense της Βραζιλίας  συνετρίβη στην Κολομβία. Τουλάχιστον έξι από τους 81 επιβάτες φέρεται να έχουν  επιβιώσει.


Άλλες αναφορές λένε ότι μέχρι και 10 άτομα έχουν διασωθεί, μεταξύ των οποίων  και ο Alan Ruschel, ένας αμυντικός των Chapecoense, είναι μεταξύ των επιζώντων και βρίσκεται ήδη σε ένα κοντινό νοσοκομείο, σύμφωνα με την 360 Radio Κολομβία.




Μια αεροσυνοδός φέρεται επίσης να είναι μεταξύ των επιζόντων της συντριβής.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου των αρχών πολιτικής αεροπορίας αναφέρεται ότι το ναυλωμένα αεροσκάφος κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης στις 22:00 τοπική ώρα της Δευτέρας (0300 GMT) λόγω ηλεκτρικής βλάβης.


Ωστόσο, ο  δήμαρχος του δήμου La Ceja, Elkin Ospina, ανέφερε στο El Universo προηγουμένως  ότι το αεροσκάφος έμεινε από καύσιμα

Στο αεροσκάφος, που είχε ξεκινήσει απο τη  νότια Βραζιλία, αλλά έκανε μια στάση στη Σάντα Κρουζ, στη Βολιβία πριν από το ταξίδι προς τον προορισμό του στην Κολομβία. 

Σύμφωνα με πληροφορίες στο αεροσκάφος επέβαιναν 72 επιβάτες και εννέα μέλη του πληρώματος.


Η ομάδα ταξίδευε για να ανταγωνιστεί στον τελικό Κόπα Σουνταμερικάνα. Chapecoense είχε προγραμματιστεί να αγωνιστεί ενάντια Κολομβίας Atlético Nacional στις 6:45 μ.μ. τοπική ώρα, την Τετάρτη, στο Atanasio Girardot γήπεδο στην πόλη Μεντεγίν.



Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ