ΑΓΡΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΕ HOT SPOT ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΦΟΝΙΚΟ ΤΡΟΧΑΙΟ (VIDEO)


Ενα θανατηφόρο τροχαίο έξω από το Camp μεταναστών στο Ωραιόκαστρο έγινε αφορμή για μια ακόμα άγρια εξέγερση των μεταναστών 

Τα επεισόδια ξεκίνησαν μετά από τροχαίο δυστύχημα έξω από τον καταυλισμό των μεταναστών με θύμα μια 32χρονη διερχόμενη Σύρια και το παιδί της και ένα ακόμα παιδί.



Μετά το τροχαίο, εκατοντάδες μετανάστες από τον καταυλισμό χτύπησαν άγρια τον 75χρονο οδηγό ο οποίος σταμάτησε να δεί τι έγινε, ενώ μετά βίας οι φύλακες του καταυλισμού τον έσωσαν από βέβαιο λιντσάρισμα. 




Ο οδηγός νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση τραυματισμένος και φρουρούμενος στο νοσοκομείο, ενώ οι μετανάστες έκαψαν ολοσχερώς το όχημα, και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς, αλλά ακόμα και στους διασώστες των ασθενοφόρων που έφθασαν να παραλάβουν τους τραυματίες.



Σύμφωνα με μαρτυρίες των ίδιων των διασωστών, δέχθηκαν επίθεση από εξαγριωμένο όχλο με γροθιές μαχαίρια και ρόπαλα,  την ώρα που προσπαθούσαν να περιθάλψουν τους τραυματίες, ενώ ο όχλος των μεταναστών επιδόθηκε σε πετροπόλεμο καταστρέφοντας περιπολικά της αστυνομίας, αλλά ακόμα και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. 




Από τα επεισόδια τραυματίστηκαν διασώστες του ΕΚΑΒ  και αστυνομικοί 





Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ