ΔΑΝΙΑ - Η ΕΥΦΑΝΤΑΣΤΗ ΑΝΤΙ ΤΡΑΜΠ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ


Χαμός στη Δανία με μια αγγελία στο πλάι ενός λεωφορείου στην Κοπεγχάγη, που ενθαρρύνει τους Αμερικανούς στο εξωτερικό για να χρησιμοποιήσουν την ψήφο τους






Το ευφάνταστο λεωφορείο, έχει δημιουργήσει περισσότερο από μια αναταραχή από ό, τι μπορείτε να φανταστείτε.

Οι Αμερικανοί πολίτες που ζουν εκτός των κρατών, που υπηρετούν στο στρατό στο εξωτερικό, ή έχουν γεννηθεί από έναν Αμερικανό πολίτη είναι σε θέση να ψηφίσουν με ένα ψηφοδέλτιο στις εκλογές της χώρας.

Στην προσπάθεια να ενθαρρύνουν τους Αμερικανούς που ζουν στη Δανία για να ψηφίσουν στις προεδρικές εκλογές, το σοσιαλιστικό πολιτικό κόμμα Socialistisk Folkeparti (SF) ξεκίνησε μια GoTV διαφημιστική καμπάνια.

Την Τετάρτη, ένα λεωφορείο  με τις λέξεις 
« Αμερικανοί Χρησιμοποιήστε την ψήφο σας» περιπλανιόταν στους δρόμους της Κοπεγχάγης για πρώτη φορά.

Το μήνυμα  που συνοδεύεται και από μια εικόνα ενός πορτοκαλιού προσωποποιημένου, με μεγάλα ξανθά μαλλιά και στρατηγικά τοποθετημένα μπλε μάτια στα καλύμματα της ζάντας του λεωφορείου »δημιούργησε μια εντυπωσιακή εικόνα.

Η κίνηση είναι σαφώς μια χιουμοριστική αντι Τράμπ εκστρατεία του Σοσιαλιστικού κόμματος της Δανίας λέγοντας "Θυμηθείτε να ψηφίσετε, θα έχει συνέπειες"


Η διαφημιστική εταιρεία υπεύθυνη για το λεωφορείο, ο θείος Grey, δημοσιεύτηκε επίσης στο Instagram, υποστηρίζοντας ότι πάνω από 8.000 Αμερικανοί ζουν στη Δανία.






Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ