1,1 ΕΚ.ΕΥΡΩ ΘΑ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ


1,1 εκατομμύρια  ευρώ  αποδεσμεύει η κυβέρνηση απο τα χρεωκοπημένα ταμεία της,  για την κατασκευή του τεμένους στο Βοτανικό
Οπως δήλωε η Υπουργός Τουρισμού κ. Κουντουρά στο Σκάι, το τζαμί θα φέρει στην Ελλάδα "θρησκευτικό τουρισμό" συμπληρώνοντας "π.χ. οι Κινέζοι κάνουν τουρισμό για να δούν το Βατικανό"
Σύμφωνα δηλαδή με την κ. Κουντουρά οι τουρίστες θα έρχονται πλέον και στην Ελλάδα ... για να δούν το τζαμί ! 
Η αλήθεια όμως είναι πως η κυβέρνηση αυτού του τόπου, πραγματοποιεί απλά τα γεωστρατηγικά σχέδια των   μουσουλμάνων και του σουλτάνου Ρ.Τ. Ερντογάν, τη στιγμή μάλιστα που οι ισλαμιστές σφάζουν και λεηλατούν παντού, και μετατρέπουν το σύμβολο του Χριστιανισμού την εκκλησία της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη σε τζαμί. 



   
Δείτε τι θα συμβεί όταν θα χτιστεί το τζαμί:
• Αυτόματη αναγνώριση μουσουλμανικής μειονότητας στην περιφέρεια, όπου χτίζεται το τέμενος
• Η Πολιτεία θα αναγνωρίσει ως νόμιμους όλους τους λαθρομετανάστες
• Η περιοχή του χώρου λατρείας για τους μουσουλμάνους, αποτελεί και ιδιοκτησίας τους βάσει του κορανίου! Θα έχουμε δηλαδή ιδιοκτησία ελληνικού εδάφους από παράνομους αλλοδαπούς!!!
• Βάσει Διεθνούς Δικαίου, το τέμενος αποτελεί χώρο ασύλου. Άρα το τέμενος θα είναι άσυλο και για τις παράνομες πράξεις τους!
• Μπορεί να γίνει καταφύγιο τρομοκρατών –ισλαμιστών
• Θα αποτελέσει δεδικασμένο, με συνέπεια κάθε γειτονιά που έχει μουσουλμάνους να υποχρεώνεται να χτίζει και από ένα τέμενος!
Αλλωστε ο Δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης έχει ανακοινώσει πως θέλει να μετατρέψει την Αθήνα σε Μέκκα και να χτίσει ένα τζαμί σε κάθε διαμέρισμα της Αθήνα.

defencenet


Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ