ΕΛΛΑΔΑ - TO BULLYING "ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ" ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ


Δεν πέρασε πολύς καιρός απο τότε που ολη η Ελλάδα θρήνησε  το χαμό του νεαρού Βαγγέλη Γιακουμάκη που υπήρξε θύμα bullying στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων και σήμερα έρχεται στη δημοσιότητα η περιπέτεια ενός άλλου παιδιού που έφθασε στο χειρουργείο για να γλυτώσει απο το bullying που δεχόταν στο σχολείο

Σύμφωνα με τις καταγγελίες της μητέρας στο epirus-tv-news, το 9χρονο κορίτσι δεχόταν καθημερινό bullying επί σχεδόν δύο χρόνια από μαθητή μεγαλύτερης τάξης στο Δημοτικό Σχολείο που φοιτούσε.

Προκειμένου ν αντιμετωπίσει τον εφιάλτη που ζούσε, το παιδί οδηγήθηκε στο χειρουργείο  

«Το κορίτσι χειρουργήθηκε στις 07/01/16 λόγω αφεστώτων ώτων (πεταχτών αυτιών). Το χειρουργείο πραγματοποιήθηκε λόγω της μεγάλης ψυχολογικής πίεσης που δεχόταν το παιδί από τους συμμαθητές της στο σχολείο λόγω δυσμορφίας των πτερυγίων της» αναφέρεται στην ιατρική γνωμάτευση, που παραθέτει το epirus-tv-news.

Παρ΄όλα αυτά το πρόβλημα φαίνεται πως παραμένει και το παιδί να συνεχίζει να δέχεται παρενόχληση


Όπως αναφέρει η μητέρα του κοριτσιού, σε επιστολή της προς την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων, μόλις το κοριτσάκι επέστρεψε στο σχολείο μετά την επέμβαση για ένα διάστημα τα πράγματα ήταν ήρεμα.
Ωστόσο, λίγο αργότερα, τα πράγματα έγιναν ξανά ίδια με το κοριτσάκι να γυρίζει στο σπίτι σε άθλια κατάσταση, κλαίγοντας και αρνούμενη να ξαναπάει στο σχολείο. Έπειτα όμως από συζήτηση δέχτηκε να ξαναπάει σχολείο.





Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ