ΚΩΣ - ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ BEN NEEDHAM


Ξεκίνησαν σήμερα στην Κώ, από κλιμάκιο της Βρετανικής Αστυνομίας, οι έρευνες για την εξιχνίαση της εξαφάνισης του μικρού Μπέν που χάθηκε στο νησί πριν από 25 χρόνια

Σύμφωνα με νεώτερες μαρτυρίες το μικρό αγόρι πιστεύεται ότι καταπλακώθηκε απο μπάζα κατά τη διάρκεια εργασιών σε αγρόκτημα, κοντά στην περιοχή που διέμενε

Η Αστυνομία του Νοτίου Γιορκσάιρ  κλιμάκιο της οποίας βρίσκεται ήδη στο νησί,  έχει ξεκινήσει την εκσκαφή ενός χώρου για την ανεύρεση οστών του παιδιού.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι έρευνες αναμένεται να συνεχιστούν για τις επόμενες 15 ημέρες.  Αφού ολοκληρωθεί η έρευνα στο πρώτο σημείο, υπάρχει το ενδεχόμενο να συνεχιστεί και σε δεύτερο χώρο.




Όλες αυτές τις ημέρες θα γίνεται παράλληλα λεπτομερείς ενημέρωση των δημοσιογράφων σχετικά με την πορεία της ανασκαφής. 

Όλα ξεκίνησαν όταν σύμφωνα με την βρετανική Daily Mirror, ένας φίλος του  Κωνσταντίνου  Μπάρκα (γνωστός και ως Ντίνος)χειριστή οικοδομικών οχημάτων,  ισχυρίστηκε στην αστυνομία ότι ο Μπάρκας, μάλλον ήταν υπεύθυνος για το θάνατο του Μπεν. 



Ο ανώνυμος μάρτυρας θυμάται ότι είχε δει τον Κωνσταντίνο Μπάρκα,  «ιδρωμένο και φοβισμένο» κατά την επιστροφή του από το αστυνομικό τμήμα την επόμενη ημέρα της εξαφάνισης του παιδιού, καθώς είχε ανακριθεί από Έλληνες αστυνομικούς για την πιθανότητα ενός ατυχήματος.
Οι έρευνες δεν έχουν καταλήξει ακόμη κατά πόσον ο κ. Μπάρκας γνώριζε ότι είχε σκοτώσει το παιδί και αν είχε υπάρξει προσπάθεια «κουκουλώματος» της αλήθειας μεταξύ των φίλων του προκειμένου να τον προστατεύσουν
Ο Μπάρκας ο οποίος ήταν μεγαλοκατασκευαστής στο νησί, έφυγε απο τη ζωή στις αρχές του 2015, σε ηλικία 62 χρόνων.




Λέγεται ότι ο  Μπάρκας είχε εμφανισθεί το 2012 στις αστυνομικές Αρχές δηλώνοντας ότι μπορεί να ευθύνεται για το θάνατο του παιδιού, θάβοντάς το κάτω από μπάζα κατά τη διάρκεια εργασιών εκσκαφής σε αγροικία του νησιού. 


Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ