ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ - ΒΡΟΧΗ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ -ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ !



Δεύτερη ημέρα της διαδικασίας δημοπράτησης των τηλεοπτικών αδειών πανελλαδικής εμβέλειας σήμερα κι ενώ οι υποψήφιοι βρίσκονται αποκλεισμένοι εντός της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης, οι εκπρόσωποί τους θυροκολλούν ο ένας μετά τον άλλο φακέλους ασφαλιστικών μέτρων κατά πάντων στην κλειδωμένη πόρτα του κτιρίου.

Συνολικά από το πρωί έχουν θυροκολληθεί πέντε φάκελοι από τους ήδη λιετουργούντες τηλεοπτικούς σταθμούς, STAR, ALPHA, ANT1, MEGA και ΣΚΑΪ

Τα ασφαλιστικά μέτρα στρέφονται είτε κατά της διαδικασίας είτε κατά υποψηφίων στον εν εξελίξει διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.

Τα ασφαλιστικά μέτρα του STAR  τηλεοπτικού σταθμού εν λειτουργία,  κατά της υποψηφιότητας Καλογρίτσα.



Τα ασφαλιστικά μέτρα του ALPHA τηλεοπτικού σταθμού εν λειτουργία,  κατά των υποψηφιοτήτων των κ.κ. Καλογρίτσα, Σαββίδη, Αλαφούζου και Μαρινάκη.



Τα ασφαλιστικά μέτρα του ΑΝΤ1 σε δύο δόσεις, αρχικά κατά της υποψηφιότητας Σαββίδη, του ΣΚΑΪ και του MEGA  και στη συνέχεια με έναν ακόμα φάκελο κατά της διαδικασίας και κατά της υποψηφιότητας Καλογρίτσα.

Τα ασφαλιστικά μέτρα  του κ. Καλογρίτσα εναντίον όλων των προηγουμένων,
A. Κατά των καναλιών που εκπέμπουν πανελλαδικά μέχρι σήμερα και 
B. Kατά των επτά υποψήφιων καναλαρχών 


Τα ασφαλιστικά μέτρα του ΣΚΑΪ  κατά της δημοπρασίας από τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας αλλά και κατά των τεσσάρων νέων σχημάτων που μετέχουν στην εν εξελίξει διαδικασία.






Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ