Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ OBAMA ΨΗΦΙΖΕΙ TRUMP


Τον Ντόναλντ Τράμπ δήλωσε πως θα ψηφίσει ο αδελφός του Μπαράκ Ομπάμα  Μαλίκ.

«Αυτός ο Τραμπ είναι ένας τύπος πολύ κουλ και μ' αρέσει επειδή μιλάει με την καρδιά του και είναι προσγειωμένος» είπε ο Μαλίκ μιλώντας τηλεφωνικά στο Γαλλικό Πρακτορείο από το χωριό Κογκέλο, στη δυτική Κένυα.
«Τον Τραμπ τον ενδιαφέρει κυρίως η ασφάλεια και θέλει να κάνει μεγάλη την Αμερική. Είναι έντιμος, όπως είναι οι Ρεπουμπλικάνοι. Οι Δημοκρατικοί είναι μόνο λόγια και λένε στον κόσμο αυτά που θέλει να ακούει», συνέχισε. «Δείτε τον Τράμπ, αυτό το αγόρι μιλάει με την καρδιά του και μπορείτε να διακρίνετε ότι είναι πολύ τίμιος σ' αυτά που λέει. Λέει αυτά που σκέφτεται, όχι αυτά που του λένε να πει»
Ο Μαλίκ Ομπάμα, δήλωσε ακόμα πολύ απογοητευμένος από την ελάχιστη προσοχή που έχει δώσει ο αδελφός του στην οικογένειά του από την πλευρά του πατέρα του, αλλά και γιατί δεν  έκανε τίποτα για να βοηθήσει τη δική υποψηφιότητα  στην πολιτική  ως κυβερνήτης στην κομητεία του Siaya το 2013 στη νοτιοδυτική Κένυα 
Ο Μαλίκ Ομπάμα, που είναι μεγαλύτερος από τον Μπαράκ (γεννήθηκε από τον πρώτο γάμο του πατέρα τους), έχει διπλή υπηκοότητα, και από το 1985 ψηφίζει στις εκλογές στις ΗΠΑ.
«Τον αγαπώ ακόμη αλλά θυμάμαι πάντα πως όταν ήρθε στην Κένυα μας είπε ότι δεν μπορούσε να μείνει για πολύ με την οικογένεια επειδή είναι ο πρόεδρος των ΗΠΑ και θα πρέπει πρώτα να ολοκληρώσει τη θητεία του», ισχυρίστηκε.


Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ