SOCIAL MEDIA DAY



Είναι η πρώτη φορά που γιορτάζεται η παγκόσμια Ημέρα Social Media, μόνο από την πόλη της Νέας Υόρκης,  στο Orange County, της Καλιφόρνια και αναμένεται να είναι η δεύτερη μεγαλύτερη στις ΗΠΑ και η πέμπτη μεγαλύτερη στον κόσμο.


Είναι μια  προσπάθεια των social media και της blogging ιστοσελίδας Mashable που βοήθησε  στη διοργάνωση με περίπου 450 "ups" ή "τιτίβισμα-ups" σε 74 χώρες 
Περίπου 300 άτομα αναμένεται να συμμετέχουν στο συνέδριο της Orange, στην έδρα της κομητείας  μαζί με  μερικούς από τους κύριους εμπειρογνώμονες των social media της Νότιας Καλιφόρνιας 

Οι ομιλητές και οι συμμετέχοντες μεταξύ των οποίων Rochelle Veturis Jonathan Lansner, Kevin SABLAN, Kristin Slocum , καθώς και Nancy Luna, Dustin Λούθερ, ο Robert Watson, Morgan Μπράουν, Bryan Elliott, ο Jim, και άλλοι. Δείτε αυτό το σύνδεσμο για το πλήρες πρόγραμμα των δραστηριοτήτων του απογεύματος.

Οι συμμετέχοντες χρησιμοποιούν το hashtag #SMdayOC  για να παρακολουθείτε τα ζωντανά tweets  της κοινωνικής εκδήλωσης των μέσων ενημέρωσης.
Ευτυχισμένο το Κοινωνικό Ημέρα Media - 30η Ιουνίου! 
Με στόχο , την αίσθηση ότι κάθε μέρα είναι μέρα διατριβής social media,  επειδή τα εργαλεία υψηλής τεχνολογίας έχουν πλέον ενσωματωθεί στην καθημερινή προσωπική και την εργασιακή ζωή.




Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ