ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ - 27 ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ



Δύο Ταλιμπάν βομβιστές αυτοκτονίας επιτέθηκαν σε αστυνομικό κομβόι  σκοτώνοντας τουλάχιστον 27 και τραυματίζοντας άλλους 40,  20 χιλιόμετρα (12,5 μίλια) δυτικά της πρωτεύουσας  Καμπούλ.

Στο αστυνομικό κομβόι, βρίσκονταν δόκιμοι αστυνομικοί που επέστρεφαν στην Καμπούλ από ένα κέντρο εκπαίδευσης στην επαρχία Wardak και επρόκειτο να πάνε σε άδεια.


Αξιωματούχος της αστυνομίας, ανέφερε ότι 
"Οι αρχικές πληροφορίες που έχουμε, είναι ότι δύο βομβιστές αυτοκτονίας ενεπλάκησαν και υπάρχουν πολλά θύματα"

δόκιμους αστυνομικούς και τραυματίστηκαν Αστυνομία Αρκετές σε μια επίθεση την Πέμπτη σχετικά με πίδακες που μεταφέρουν πρόσφατα αποφοίτησε δοκίμους στα δυτικά προάστια της Καμπούλ.

Ένας αξιωματούχος της αστυνομίας λεχθέντος, selon τις πρώτες πληροφορίες, τρία αεριωθούμενα επιτέθηκαν Αυτό ήταν ως πλησίασαν από την αφγανική πρωτεύουσα γειτονικές επαρχίας Wardak.

Το περιστατικό έρχεται 10 ημέρες μετά από μια επίθεση σε ένα λεωφορείο που μετέφερε Νεπάλ φρουρούς ασφαλείας που εργάζονται για την καναδική πρεσβεία στην Καμπούλ που σκότωσε 14 ανθρώπους.


Τον Απρίλιο, τουλάχιστον 64 άνθρωποι σκοτώθηκαν από επίθεση των Ταλιμπάν σε μια εγκατάσταση των υπηρεσιών ασφαλείας στην Καμπούλ στη πιο θανατηφόρα βομβιστική επίθεση  στο Αφγανιστάν από το 2011.




Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ