The Shadow 1954 Unaired Pilot

The Living Shadow " από το The Shadow #1 (7 Απριλίου 1931)


Η Σκιά έκανε το ντεμπούτο της  στις 31 Ιουλίου, το 1930, ως η μυστηριώδης αφήγηση του ραδιοφωνικού προγράμματος της Οδού Smith .



Μετά κερδίζει τη δημοτικότητα μεταξύ των ακροατών του show, και ο αφηγητής έγινε ο πρωταγωνιστής του περιοδικού Σκιά την 1η Απριλίου 1931, μια σειρά που δημιουργήθηκε και γράφτηκε κατά κύριο λόγο από τον Walter B. Gibson χρησιμοποιώντας το ψευδόνυμο Maxwill Grant.

Από τα περιοδικά, η σκιά μεταφέρεται σε μια ραδιοφωνική εκπομπή και στη συνέχεια σε μια ευρεία ποικιλία μέσων, που ακολούθησαν τα κατορθώματα του χαρακτήρα του τίτλου, ένός ήρωα της επαγρύπνησης που αγωνίζεται κατά της εγκληματικότητας κατά των πολιτών, ο οποίος μεταφέρεται στα ερτζιανά ως "πλούσιος , νέος άνθρωπος για την πόλη » με ψυχικές δυνάμεις. Ένας από τους πιο διάσημους ήρωες του 20ου αιώνα, η σκιά έχει παρουσιαστεί σε κόμικς, τηλεόραση, video games, και τουλάχιστον πέντε κινηματογραφικές ταινίες. Το δράμα στο ραδιόφωνο  όπως καλά θυμόμαστε για τα εν λόγω επεισόδια εκφράστηκαν από τον  Όρσον Γουέλς.

Πολλοί αγνοούν αυτό το γεγονός, αλλά μετά την ακύρωση της Σκιάς Radio Show το 1954, ως πιλοτική μισή ώρα για μια σειρά σκιά στην που γυρίστηκε στην τηλεόραση. Ωστόσο, ο πιλότος δεν πωλείται και δεν προβλήθηκε.

Ο Όρσον Γουέλς ήταν η φωνή του The Shadow από τονΣεπτέμβριο
του 1937 έως τον Οκτώβριο του 1938



Σε αυτό το πιλοτικό επεισόδιο, Lamont Cranston, ένας ψυχίατρος  στο αστυνομικό τμήμα, καλείται να βοηθήσει στην υπόθεση της δολοφονίας της έρευνας Cotton κιμονό. Ο Lamont και η φίλη του η Margot Lane δεν είναι ικανοποιημένοι με την ανάλυση και την έκκλησή του Ντετέκτιβ Harris »για τους δύο κύριους ύποπτους: τον εκπαιδευτή φωνής του θύματος και το φίλο της. Όταν ο Harris, πεπεισμένος ότι ο φίλος είναι ένοχος, πλαισιώνουν το νεαρό άνδρα για το έγκλημα και ο  Lamont αναγκάζεται να αναλάβει την μυστική του ταυτότητά του ως «Σκιά», που ήταν κρυμμένη στην αφάνεια και  επιδιώκει να αναγκάσει τον πραγματικό δολοφόνο για να αποκαλύψει τον εαυτό του.




Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ