Harold Lloyd The Freshman 1925



Η ταινία γράφτηκε από τον John Grey, Sam Taylor, ο Tim Whelan και Τεντ Wilde. Ήταν σε σκηνοθεσία του Fred Γ Newmeyer και Sam Taylor.


Το 1990, επιλέχτηκε για συντήρηση στις Ηνωμένες Πολιτείες απο το Εθνικό ληξιαρχείο ταινιών από τη Βιβλιοθήκη του Κογκρέσου  ως «πολιτιστική, ιστορική, ή αισθητικά σημαντική».  Πρόκειται για τη δεύτερη από τις πρώτες 50 ταινίες που θα λάβουν μια τέτοια τιμή.

Ο Χάρολντ Lamb (Harold Lloyd), ένας φωτεινό-eyed αλλά αφελής νεαρός άνδρας, εγγράφεται στο Πανεπιστήμιο Tate. Φτάνοντας με το τρένο εκεί, συναντά την Πέγκυ (Jobyna Ralston), και ερωτεύονται .

Ο Χάρολντ προσπαθεί απεγνωσμένα να γίνει δημοφιλής στο κολέγιο και αποφασίζει ότι ο καλύτερος τρόπος για να εξασφαλιστεί η δημοτικότητά του στο σχολείο είναι να μιμηθεί το είδωλό του ταινία, The College Hero, χρησιμοποιώντας και  το παρατσούκλι του, "Speedy".  
Ο Harold νομίζει ότι είναι δημοφιλής, όταν στην πραγματικότητα είναι ο περίγελος ολόκληρου του σχολείου. Ο μόνος  πραγματικός φίλος του, αποδεικνύεται ότι είναι  η Peggy, η κόρη της σπιτονοικοκυράς του, η οποία περιγράφεται σε ένα από τα χαρτιά του τίτλου της ταινίας ως «ό, τι η μητέρα σου ήταν όπως όταν ήταν νεαρός».

Προσπαθεί για την ομάδα ποδοσφαίρου, και όταν Tate επικρατεί με σκορ 6-3,  επιτέλους κερδίζει τον σεβασμό και την δημοτικότητα. Τότε η Πέγκυ του δίνει ένα σημείωμα διακηρύσσοντας την αγάπη της γι αυτόν. 



Harold Lloyd The Freshman 1925


Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ