Τρομάζουν οι προβλέψεις της Baba Vanga για το 2023

 

Το 2022 έφυγε... το 2023 ήρθε, και όπως κάθε αρχή νέας χρονιάς τον πρώτο λόγο έχουν οι προβλέψεις αλλά και οι προφητείες για τα μελλούμενα...  


Η  Baba Vanga κατά κόσμον Vangeliya Pandeva Gushterova ή αλλιώς ο «Νοστράδαμος των Βαλκανίων» όπως την έχουν  χαρακτηρίσει πολλοί,  στην πορεία της ζωής της απέκτησε - για ανεξήγητο λόγο - τη φήμη της «μάντισσας».


Μάλιστα ακόμα και σήμερα, δεκαετίες μετά το θάνατό της εξακολουθεί να είναι δημοφιλής σε πολλές χώρες, ανάμεσα στις οποίες και η Τουρκία και να απασχολεί τα μέσα ενημέρωσης με τις προβλέψεις που έχει κάνει.


Λέγεται πως η Baba Vanga είχε «προφητεύσει» τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, την επίθεση στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου της Νέας Υόρκης, αλλά και το σεισμό στην Ινδονησία, την εκλογή του Μπάρακ Ομπάμα ως προέδρου των ΗΠΑ, το Brexit, τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης, τον θάνατο του Ιωσήφ Στάλιν και την πανδημία του κοροναϊού.


  • Τι έχει προβλέψει όμως για το 2023;


Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Sky News, η μυστηριώδης γιαγιά από την Βουλγαρία έχει προβλέψει άκρως δυσάρεστες καταστάσεις για τη νέα χρονιά. 


Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, το 2023, θα σημειωθεί ηλιακή καταιγίδα, που θα προκαλέσει τεράστιες καταστροφές και οι ενδοεπικοινωνίες θα διακοπούν σε όλο τον κόσμο.


Αν και δεν συμβαίνουν συχνά, οι ηλιακές καταιγίδες δεν είναι και πρωτόγνωρες. Αρκεί να θυμηθούμε πως νωρίτερα φέτος ένα ηλιακό σωματίδιο και μια γεωμαγνητική καταιγίδα οδήγησαν στην αστοχία ενός δορυφόρου Starlink. Ωστόσο, αν συμβεί μια ηλιακή καταιγίδα στο διαμέτρημα της πρόβλεψης της Baba Vanga , αυτή, θα έβλαπτε τη ζωή στη Γη.


Ένα ακόμα γεγονός που έχει προβλέψει η «Νοστράδαμος των Βαλκανίων» είναι η πτώση ενός αστεροειδούς στον πλανήτη, που θα προκαλέσει τεράστιες περιβαλλοντικές καταστροφές.


Η τελευταία της πρόβλεψη για τη νέα χρονιά αφορά τη χρήση βιολογικών όπλων και, δεδομένου του σημερινού γεωπολιτικού κλίματος, όλοι ελπίζουν να πέσει έξω και η «προφητεία» της να μην εκπληρωθεί.


Η Baba Vanga γεννήθηκε στις 3 Οκτωβρίου 1911 στα Σκόπια και πέθανε στις 11 Αυγούστου 1996 στη Βουλγαρία. Από μικρή ηλικία τυφλώθηκε και ήταν σχεδόν αγράμματη.


Παρόλο που έφυγε από τη ζωή εδώ και 26 χρόνια, δίχως να αφήσει πίσω της κάποια χειρόγραφη σημείωση ή βιβλίο, οι «προφητείες» της ακόμη βρίσκουν ακόμη απήχηση σε συγκεκριμένο κοινό. Αν και, σχεδόν κάθε χρόνο, επαναλαμβάνονται αυτούσιες…






Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ