Φρίκη στο Ιλιον -Οκτώ ανήλικοι βίαζαν κατ΄εξακολούθηση συμμαθητή τους



Σοκάρει η υπόθεση βιασμού κατ΄εξακολούθηση, ανηλίκου μαθητή από ομάδα 8 συμμαθητών του που είδε το  φως της δημοσιότητας.


Η ομάδα των 8 ανηλίκων μαθητών της Α Λυκείου, για έναν ολόκληρο μήνα, κακοποιούσαν και βίαζαν τον συμμαθητή τους  ενώ ταυτόχρονα τραβούσαν σε βίντεο την κτηνωδία και τη διακινούσαν σε τρίτα πρόσωπα. 


Η παρέα των 15χρονων δραστών, ήταν μαθητές της Α' Λυκείου, σε σχολείο στο Ίλιον και όπως  είπαν με περίσσιο θράσος στους αστυνομικούς, οι βιασμοί ήταν γι’ αυτούς ένα αστείο και ότι το έκαναν με χιουμοριστική διάθεση, αφήνοντας τους πάντες εμβρόντητους .


Οι βιασμοί του ανήλικου μαθητή από την παρέα των 8, γίνονταν σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στη γειτονιά που ζούσαν οι μαθητές, με χρήση αντικειμένων (και συγκεκριμένα με σκουπόξυλο) και οι δράστες ασκούσαν παράλληλα πολύ άγριο μπούλινγκ στο θύμα για να μη μιλήσει. Το παιδί έζησε απίστευτα μαρτύρια και κάποια στιγμή «έσπασε» και μίλησε στην οικογένειά του.


Οπως αποκαλύπτει η έρευνα, η ομάδα των οκτώ, βίαζαν το συμμαθητή τους τουλάχιστον από τις αρχές Νοεμβρίου 2022 έως και αρχές Δεκεμβρίου 2022.


Μέχρι στιγμής το θύμα έχει δώσει τρεις καταθέσεις στις οποίες εξομολογείται ότι οι δράστες τον βίασαν τουλάχιστον τρεις φορές από τις αρχές Νοεμβρίου έως τις αρχές Δεκεμβρίου.


Το θύμα που περιγράφεται ως «συνεσταλμένο» παιδί κρατούσε το στόμα του κλειστό. Ωστόσο, η υπόθεση αποκαλύφθηκε καθώς κάποια παιδιά το είπαν στους γονείς τους και εκείνοι ειδοποίησαν του γονείς του θύματος, που με τη σειρά τους κατήγγειλαν το γεγονός στην ΕΛ.ΑΣ.


Οι έξι από τους ανήλικους δράστες  συνελήφθησαν το πρωί της Τετάρτης  ενώ σχηματίστηκε δικογραφία και σε βάρος  δύο ακόμη ανηλίκων, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

 

Οι ανήλικοι παραπέμπονται  -κατά περίπτωση- για συμμορία που διέπραξε βιασμό, κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία ανηλίκων καθώς και για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα.


Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες των 8,  βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα, ζυγαριά ακριβείας, νάιλον συσκευασία με 5,12 γραμμάρια κάνναβη, μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης καθώς και άλλα αντικείμενα που σχετίζονται με την υπόθεση.




Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ