Ανταγωνιστής της Pfizer o Novac Djokovic ?

 

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αγοράζει το 80% των μετοχών της δανικής εταιρείας βιοτεχνολογίας με στόχο την ανάπτυξη θεραπείας για τον COVID.


Η εταιρεία QuantBioRes εργάζεται πάνω σε μια θεραπεία και όχι σε εμβόλιο, και ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Ivan Loncarevic, λέει ότι το αστέρι του τένις «δεν είναι κατά του φαρμάκου»

Η QuantBioRes έχει περίπου 11 ερευνητές που εργάζονται στη Δανία, την Αυστραλία και τη Σλοβενία, σύμφωνα με τον Loncarevic, ο οποίος τόνισε ότι επεξεργάζονταν μια θεραπεία και όχι ένα εμβόλιο.

Η εταιρεία αναπτύσσει ένα πεπτίδιο, το οποίο εμποδίζει τον κοροναϊό να μολύνει το ανθρώπινο κύτταρο, αναμένει να ξεκινήσει κλινικές δοκιμές στη Βρετανία αυτό το καλοκαίρι, πρόσθεσε.

Ο Τζόκοβιτς αγόρασε το 80% των μετοχών το καλοκαίρι του 2020 και δεν έχει μιλήσει με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο από τον Νοέμβριο του περασμένου έτους, ο οποίος είπε ότι ο Τζόκοβιτς είναι "ένας σπουδαίος τύπος".


Το νούμερο ένα του τένις έχει πυροδοτήσει την παγκόσμια συζήτηση σχετικά με τα δικαιώματα των ανθρώπων που επιλέγουν να μην εμβολιαστούν


Η εταιρεία αγοράστηκε τον Ιούνιο του 2020 και πολλοί εύλογα αναρρωτώνται αν όλα όσα έχουν συμβεί στην Αυστραλία έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι είναι πιθανός αντίπαλος της Pfizer σε αυτήν την επιχείρηση.

Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ